Închide meniul

„Putem lua acel instinct de ucigaș!” Antonio Rudiger, declarația zilei înainte de EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 19:58

Reclamă
„Putem lua acel instinct de ucigaș! Antonio Rudiger, declarația zilei înainte de EURO 2024

Antonio Rudiger, declarația zilei înainte de EURO 2024

Antonio Rudiger i-a adus Realului titlul de "campioană" a turului / Profimedia Images

Antonio Rudiger, declarația zilei înainte de EURO 2024! Naţionala de fotbal a Germaniei poate învăţa „instinctul de ucigaş” de la Real Madrid, a declarat miercuri fundaşul, care a câştigat sâmbătă Liga Campionilor cu echipa din capitala Spaniei, scrie Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala Ligii Campionilor, Real a învins-o cu 2-0 pe Borussia Dortmund, care a avut multe ocazii, mai ales în prima repriză. Formaţia madrilenă a triumfat pentru a 15-a oară această competiţie, în care nu a mai pierdut nicio finală de mai bine de 40 de ani.

Antonio Rudiger, declarația zilei înainte de EURO 2024

Germania şi Real „sunt două lucruri diferite”, a afirmat Rudiger într-o conferinţă de presă la cantonamentul naţionalei sale din Herzogenaurach, notează agerpres.ro.

„Aici avem un sistem foarte bun care se potriveşte jocului nostru, dar ceea ce putem lua de la Real Madrid este acel instinct de ucigaş”, a spus fundaşul.

„Ultimul nostru meci împotriva Ucrainei a fost foarte bun. Nu am văzut de ceva timp un meci al nostru încheiat 0-0 care să fie atât de bun, dar ceea ce a lipsit erau golurile şi asta putem învăţa de la Real Madrid”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

Germania, gazda EURO 2024, a dominat jocul de pregătire de luni împotriva Ucrainei, una din adversarele României la acest turneu. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann a avut o bară şi numeroase ocazii mari, dar a fost foarte aproape să ia gol în ultimul minut.

Germania a irosit multe şanse de gol şi la Cupa Mondială 2022, când nu a trecut de faza grupelor, cum s-a întâmplat şi la ediţia precedentă a competiţiei.

Germania va întâlni vineri Grecia în ultimul său joc de pregătire înainte de EURO 2025, competiţie unde va disputa meciul de deschidere împotriva Scoţiei pe 14 iunie în Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

Reclamă

„Aşteptările în ţara noastră sunt uriaşe. Vineri avem un ultim test important. Este important pentru încrederea noastră. Este important să ne încântăm fanii la acest test final”, a spus Rudiger.

„Trebuie să fim umili. Ştim cu toţii ce s-a întâmplat la turneele precedente. Drumul până aici a avut suişuri şi coborâşuri. Important este să facem un prim meci foarte bun şi apoi să vedem ce se întâmplă în restul turneului”, a adăugat el.

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu la Ucraina, după ce viitoarea adversară a României de la EURO a remizat cu Germania: „Mă aşteptam”

Ilie Dumitrescu a urmărit meciul Germania – Ucraina 0-0 şi a tras concluziile după această partidă. Iată ce a remarcat Ilie Dumitrescu la Ucraina.

Componentul „Generaţiei de Aur” e de părere că Ucraina poate fi surprinsă de România. Naţionala debutează la EURO 2024 chiar cu Ucraina, pe 17 iunie, la ora 16:00.

”Nu a jucat cu trei pe linia de fund. A jucat mai mult cu un 4-2-3-1, nu 5-4-1, cum mă așteptam. Am văzut câteva centrări interesante din flacul stâng. Au fost și unele centrari șutate spre poartă. Au atacat foarte bine spațiile Germaniei și puteau să înscrie.

Dar și ei pot fi surprinși dacă ai un joc foarte bun între linii. Nu mă sperie foarte tare Ucraina. Este un adversar cu jucători de calitate. A jucat Artem Dovbyk. Dar, eu cred în potențialul echipei noastre naționale și cred că putem să îi surprindem!”, a spus Ilie Dumirescu la digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:10

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

22:01

„O formalitate!” Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus totul

21:40

FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

21:37

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa! Debut de vis pentru transferurile lui Gigi Becali

21:22

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

21:16

Eliza Samara – Shin Yubin (10:45) şi Bernadette Szocs – Hoi Kem Doo (15:10), la WTT Star Contender Bangkok 2024

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și