Închide meniul

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 16:41

Reclamă
Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România

Profimedia

Rafael van der Vaart a venit cu verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România. Fostul mare jucător, trecut pe la echipe precum Ajax, Real Madrid sau Tottenham, a vorbit deschis despre duelul din „optimile” EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au câștigat Grupa E de la Campionatul European, tricolorii lui Edi Iordănescu au avut ghinion și au aflat că se vor înfrunta cu Olanda, pentru un loc în sferturile de finală. Meciul va avea loc marți, de la ora 19:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România

Rafael van der Vaart a transmis că selecționata lui Ronald Koeman nu a făcut vreun joc excelent la EURO 2024 și că „Portocala Mecanică” are noroc, dat fiind faptul că se va duela cu România, în „optimi”.

De asemenea, fostul mare internațional este de părere că Olanda e favorita acestui duel, însă a dat de înțeles că România ar putea produce o nouă surpriză.

„Pot să vă spun că au foarte mult noroc cu întreg culoarul, dar nu au prestații din cele mai bune: ai câștigat cu Polonia în ultimele 10 minute, ai făcut egal cu Franța, ok, nimic de comentat, dar cu Austria ai făcut un meci îngrozitor, e cel mai prost meci pe care l-am văzut vreodată, dar poate că asta e un lucru bun.

Reclamă
Reclamă 4

Când ai un joc atât de slab, poate servi ca trezire. De obicei, după o astfel de prestație, te montezi și joci altfel. Să sperăm că vom juca din ce în ce mai bine. Plus că, repet, ne ajută foarte mult traseul, până și grupa a fost accesibilă, acum întâlnești România, ulterior Austria sau Turcia, suntem norocoși, ce să mai.

Dacă luăm în calcul calitatea jucătorilor noștri, cluburile la care joacă, în ce campionate, suntem clar favoriți. Există totuși o formă de presiune, România e o surpriză la acest turneu, dar în mod normal ar trebui să câștigăm”, a spus van der Vaart, portivit gsp.ro.

Rafael van der Vaart: „M-a impresionat Drăgușin”

Întrebat despre echipa națională a României, van der Vaart a transmis faptul că Radu Drăgușin a avut prestații bune la Campionatul European.

Reclamă

De asemenea, fostul internațional i-a mai lăudat și pe Ianis Hagi și Nicușor Stanciu, numindu-i pe jucători drept „coloana vertebrală a României”.

„M-a impresionat fundașul, Drăgușin, se vede că joacă la Tottenham, l-am mai văzut de câteva ori, chiar îmi place, un tip masiv, puternic. Hagi, foarte bun în ultimul meci, cu Slovacia, de asemenea Stanciu, impresionant, cred că asta ar fi coloana vertebrală a României. La ei ar trebui să fim atenți, au calități”, a mai spus fostul internațional.

România a câștigat Grupa E de la EURO 2024 după egalul cu Slovacia, scor 1-1. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și