Închide meniul

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024! A anunţat construirea celei mai bune generaţii din ultimii 20 de ani

Dan Roșu Publicat: 3 decembrie 2023, 12:14

Reclamă
Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024! A anunţat construirea celei mai bune generaţii din ultimii 20 de ani

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024

Răzvan Burleanu, în timpul unui interviu - Hepta

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024, după tragerea la sorţi de la Hamburg, în care tricolorii şi-au aflat adversarii de la competiţia ce va fi găzduită de Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024

“Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile.

Acest Euro trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Staful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie.

Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă. Mi-aş fi dorit să reluăm experienţa frumoasă din 2016, când am avut meci de deschidere cu Franţa, aşa că mi-aş fi dorit să jucăm cu Germania.

Reclamă

Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi“, a declarat Burleanu, după tragerea la sorţi de la Hamburg.

Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024

S-a aflat ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024. Specialiștii și-au dat verdictul, după tragerea la sorți de la Hamburg. „Tricolorii” sunt cotați cu șansa a doua în grupă, după Belgia.

Pentru a câștiga grupa de la EURO 2024, România a primit cota de 8. Favorita grupei este clar Belgia, care a primit din partea bookmakerilor cota de 1,30. Pe locul trei în privința șanselor la câștigarea grupei este echipa care se va califica în urma play-off-ului, primind cota de 9, în timp ce Slovacia este cotată cu ultima șansă la câștigarea grupei.

Reclamă 4 / 0/3

În privința cotei de calificare în optimi, România este considerată drept favorită de bookmakeri să facă acest pas. „Tricolorii” au primit o cotă de 1,57 pentru a ieși pentru a doua oară în istorie din grupe la un turneu final european.

Slovacia a primit cota de 1,80 în privința șanselor de a ieși din grupă, în timp ce Belgia 1,03, fiind considerată clar favorita grupei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și