Închide meniul

Răzvan Burleanu, despre marele obiectiv al naţionalei în 2024: „Ne pregătim să ne îndeplinim acest vis!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 decembrie 2023, 21:12

Reclamă
Răzvan Burleanu, despre marele obiectiv al naţionalei în 2024: „Ne pregătim să ne îndeplinim acest vis!

Răzvan Burleanu a vorbit despre marele obiectiv al naţionalei României în 2024

Răzvan Burleanu, în tribune la Campionatul Mondial 2022 / Hepta

Răzvan Burleanu a vorbit despre marele obiectiv al naţionalei României în 2024. Marele vis al preşedintelui FRF este ca România să treacă de faza grupelor la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a spus că naţionala a bucurat deja milioane de români prin calificarea obţinută la EURO 2024.

Răzvan Burleanu, despre marele obiectiv al naţionalei în 2024

„Jucătorii noștri i-au făcut mândri pe români. Calificarea la EURO 2024 este o performanță pe care ne-am dorit-o cu toții, marcând întoarcerea noastră la primul turneu final după 8 ani.

Rezultatul nu doar confirmă, ci și marchează strategia FRF. Această performanță nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată lui Edi Iordănescu și fără efortul echipei sale.

Această calificare este o consecință a unei strategii bine conturate la nivelul fotbalului românesc și a unei foarte bune implementări a acesteia. EURO 2024 ne dorim să marcheze o nouă etapă în construirea celei mai importante generații din ultimii 20 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Obiectivul intermediar este ieșirea din grupă și ne pregătim să ne îndeplinim acest vis. Sărbătoriți cu încredere în viitorul nostru comun din 2024. Vom munci și sperăm ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii și împliniri„, a spus Răzvan Burleanu la digisport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Printr-o postare a echipei naționale pe contul oficial de Facebook, selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb de sărbători. În acest mesaj, tehnicianul a spus că speră ca România să aibă realizări importante în anul următor și ca „tricolorii” să se bucure de acestea alături de fani.

„Sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători. Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Reclamă

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a fost mesajul selecționerului.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și