Închide meniul

Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 14:06

Reclamă
Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi. Principalul obiectiv

Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment - Hepta

Răzvan Burleanu a vorbit despre situaţia lui Edi Iordănescu, cu mai puţin de două luni înainte de EURO 2024. Şeful de la FRF susţine că există discuţii zilnice cu selecţionerul şi că obiectivul Federaţiei este să ştie antrenorul din preliminariile CM 2026, înainte de EURO 2024. Contractul dintre cele două părţi e valabil până după Europeanul din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am discuţii cu Edi Iordănescu aproape în fiecare zi. Deci nu am avut doar două discuţii. Şi nicio discuţie cu Edi Iordănescu nu a ajuns într-un impas.

Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

El e un antrenor foarte deschis. Obiectivul l-am trasat împreună cu stafful tehnic. Aşa că aveţi toată încrederea că decizia la care vom ajunge va fi cea mai bună pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională în următoarea etapă.

Obiectivul pe care l-am trasat este ca înainte de plecarea în Germania la turneul final să cunoaştem numele selecţionerului care va duce această echipă naţională şi la o ediţie a Cupei Mondiale.

Noi când vom avea elemente de noutate o să le comunicăm. Dar, repet, acesta este obiectivul şi îl vom îndeplini. În momentul de faţă sentimentul pe care îl avem, administraţie, departamentul tehnic, stafful tehnic, selecţionerul inclusiv, este că ne dorim să continuăm împreună”, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă

George Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român

George Puşcaş se va opera, după ce s-a accidentat în timpul partidei dintre Bari şi Pisa. Internaţionalul român a suferit o contuzie şi este nevoit să apeleze la o intervenţie chirurgicală. Din fericire, această intervenţie nu îi va pune în pericol prezenţa la EURO 2024.

George Puşcaş se va opera în cursul acestei săptămâni. Intervenţia chirurgicală nu îi va pune în pericol prezenţa la EURO 2024, el urmând să fie indisponibil pentru o perioadă scurtă de timp.

George Puşcaş a fost împrumutat în această iarnă de Genoa la Bari. În 13 partide, el a marcat de 4 ori pentru formaţia care luptă pentru promovarea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și