Închide meniul

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2024, 11:17

Reclamă
Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci al lui PAOK / Profimediaimages

Răzvan Lucescu a fost uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024. Antrenorul care a devenit campion în Grecia cu PAOK nu îşi poate explica decizia luată de Anthony Taylor în meciul Spania – Germania, scor 2-1, din sferturile de finală ale Campionatului European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 106, la scorul de 1-1, centrarea puternică a lui Jamal Musiala a lovit braţul lui Marc Cucurella. „Centralul” britanic a lăsat jocul să continue, iar arbitrajul video nu a intervenit. Pe reluări s-a observat faptul că balonul s-a lovit clar de mâna fundaşului spaniol, care era în careu.

Răzvan Lucescu a fost uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024

Lucescu Jr este sigur că a fost viciere de rezultat şi că naţionala ţării gazdă ar fi trebuit să primească penalty.

Germania mi-a plăcut prin intensitate, prin presing, prin rapiditatea în care au mișcat mingea. La meciul cu Spania, Germania a fost defavorizată de arbitru! Poate să zică orice, mâna e depărtată de corp și mingea se duce spre poartă. Clar penalty! Mi-a plăcut mai mult Germania decât Spania în meciul direct„, a declarat Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.

Anthony Taylor a primit, pe un site specializat în arbitraj, nota 1 pentru prestaţia din meciul Spania – Germania.

Reclamă
Reclamă

Nu a existat niciodată un henţ mai clar în fotbal!„, a răbufnit, la finalul meciului, Michael Ballack. Au cerut explicaţii şi selecţionerul Germaniei şi jucătorii care sunt OUT de la EURO 2024.

După ce a eliminat Germania, Spania se va duela cu Franţa pentru un loc în finala EURO 2024. Meciul este programat marţi, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

Marc Cucurella a avut o replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania. Fundaşul celor de la Chelsea a fost în centrul unui moment îndelung analizat în sferturile de finală, după ce şutul lui Musiala a fost blocat de acesta cu mâna, în careu.

Reclamă

Spaniolul are încredere în decizia luată de arbitru pe teren şi contraatacă, spunând că şi echipa sa are motive de nemulţumire faţă de arbitraj, în condiţiile în care Toni Kroos ar fi putut fi eliminat, după ce l-a scos din joc pe Pedri, în debutul partidei.

Am fost liniștit pentru că arbitrul a spus că nu este nimic. Dacă experții spun că nu este henț, atunci nu este.

Nu mă implic, respect ceea ce spun arbitrii. Îi înţeleg şi pe cei care au îndoieli. Și noi ne putem plânge de faptul că Toni Kroos putea fi eliminat”, a declarat Marc Cucurella, citat de marca.com.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

19:27

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Kamara şi Louis Munteanu au marcat după două cornere. Start perfect pentru echipa lui Petrescu

19:10

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

19:00

SCM Rm. Vâlcea – Dunajska 28-26. Victorie muncită pentru vâlcence în preliminariile European League

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și