Închide meniul

Răzvan Marin, după România – Olanda 0-3: „Suntem dezamăgiţi că nu ne-am calificat mai departe!” Mesaj superb pentru fani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 21:23

Reclamă
Răzvan Marin, după România – Olanda 0-3: „Suntem dezamăgiţi că nu ne-am calificat mai departe! Mesaj superb pentru fani

Răzvan Marin, după România - Olanda 0-3:

Andrei Burcă, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu şi Alex Cicâldău, în România - Irlanda de Nord / Profimedia

Răzvan Marin a avut o primă reacţie după ce România a pierdut partida cu Olanda, scor 0-3, şi a fost eliminată de la EURO 2024. Marin a reuşit un gol de senzaţie în partida cu Ucraina, dar şi cel din meciul cu Slovacia care ne-a calificat în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a avut un discurs uriaş la adresa fanilor şi a spus că îi pare rău că nu a putut să le facă o bucurie. Totuşi, Răzvan Marin a recunoscut că Olanda a fost echipa mai bună.

Răzvan Marin, după România – Olanda 0-3

Suntem dezamăgiţi, suntem supăraţi că nu am reuşit să trecem mai departe. Ca să facem lucruri mai frumoase, trebuie să muncim mai mult să ne batem cu echipe ca Olanda. În primele 20 de minute, am controlat meciul, am dominat. Olanda ştiţi că este o echipă puternică. A fost greu, dar cred că ieşim cu capul sus după acest meci. Au fost extraordinar, le mulţumim enorm pentru că am simţit sprijinul lor şi din stadion, şi din afara stadionului. Ne pare rău că nu am reuşit să îi bucurăm. Ne doream mult şi eram încrezător că puteam trece mai departe. Olanda a fost echipa mai puternică şi a meritat„, a spus Răzvan Marin la sport.ro.

România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries.

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:21

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

18:21

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

18:06

„Şocant!” Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

17:58

Toate cluburile din Arabia Saudită vor fi privatizate! Ce urmează după ce s-au cheltuit 886 de milioane de euro în transferuri

17:50

„Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF!” Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

17:16

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și