Închide meniul

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 18:32

Reclamă
Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!

Răzvan Marin, înainte de România - Olanda

Captură AntenaSport

Răzvan Marin a avut un discurs plin de optimism înainte de România – Olanda. Mijlocaşul României a anunţat că cine va intra pe teren cu Olanda va da totul pentru o calificare istorică în sferturile de finală de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin este golgheterul României, cu două goluri marcate. Răzvan Marin a marcat cu Ucraina şi golul decisiv cu Slovacia, care ne-a adus calificarea în optimile de finală de la EURO 2024.

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda

Trebuie sa mă odihnesc ca să fiu odihnit sută la sută. Suntem pregătiţi, aşteptările sunt mult mai mari. Ne-am pregătit bine în aceste zile. Cine va intra mâine pe teren, va da totul să califice echipa. Mă gândesc puţin la lucrul că sunt golgheter, cel mai important este ca echipa să câştige.

Îmi doresc doar ca România să ajungă cât mai departe. Cred că ştim foarte bine ce fel de jucători are naţionala Olandei, jucători de top, care joacă la cele mai bune echipe din lume. Până la urmă trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut„,a spus Răzvan Marin la conferinţa de presă.

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în meciul România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, care va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Starul lui Liverpool i-a analizat pe tricolori şi a tras concluziile. Gakpo este cel mai în formă jucător al lui Ronald Koeman. Atacantul cotat la 50 de milioane de euro a marcat atât împotriva Poloniei, cât şi în eşecul surprinzător cu Austria.

Reclamă
Reclamă 4

Starul de 25 de ani îl va avea adversar direct pe Andrei Raţiu, în meciul care decide naţionala calificată în sferturile de finală.

Nu s-au schimbat multe după meciul cu Austria. Bineînţeles, cu toţii am fost dezamăgiţi şi ştim că lucrurile trebuie să se îmbunătăţească. Am vorbit şi ne-am antrenat pentru asta.

Lui Andrei Raţiu trebuie să îi fac misiunea dificilă, să intru în dueluri şi să încerc să trec de el„, a declarat Cody Gakpo la conferinţa de presă, potrivit vi.nl.

Reclamă

Gakpo a vorbit şi despre ceilalţi jucători ai lui Edi Iordănescu şi a remarcat doi dintre tricolori.

I-am urmărit pe români, au jucători buni. Ei au o echipă bună, cu driblerii Ianis Hagi şi Dennis Man„, a mai spus fotbalistul lui Liverpool.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și