Închide meniul

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 21:28

Reclamă
Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia - România 1-1

Razvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin a avut un mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1. Mijlocașul nu s-a ferit de cuvinte după calificarea în „optimile” EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin a marcat golul egalizator în partida cu Slovacia, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mijlocașul a devenit astfel golgheterul turneului.

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1

Răzvan Marin a transmis că jucătorii echipei naționale sunt foarte bucuroși, mai ales datorită faptului că au făcut o țară întreagă fericită.

De asemenea, Răzvan Marin a transmis că echipa națională și-a îndeplinit obiectivul la turneul final din Germania.

„Înseamnă foarte mult (n.r. o calificare în optimi), ne bucurăm, ne-am îndeplinit obiectivul, acesta a fost obiectivul nostru de la bun început. Acum, va fi un singur meci și va fi cu totul altceva.

Reclamă
Reclamă 4

Cum am spus, ne bucurăm enorm, ne-am îndeplinit obiectivul, suntem foarte fericiți că am făcut milioane de români fericiți. Pe orice stadion unde am jucat am dominat mai ales in tribune și suntem foarte fericiți”, a spus Răzvan Marin, la Pro TV.

Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

Ianis Hagi a avut un discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024. România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, de pe primul loc. Naţionala lui Edi Iordănescu a remizat cu Slovacia, scor 1-1, rezultat ce a fost suficient pentru a câştiga grupa.

România a profitat şi de remiza dintre Belgia şi Ucraina şi a reuşit să câştige grupa la golaveraj. Răzvan Marin a transformat penalty-ul obţinut de Ianis Hagi şi a adus calificarea istorică a României. La finalul partidei, Ianis Hagi a avut un discurs emoţionant.

Reclamă

„Ne-am îndeplinit primul obiectiv, am ieşit din grupe, am câştigat grupa, aveam şi obiectivul să scoatem lumea în stradă, să-i facem mândri şi cred că am reuşit. Al doilea obiectiv este să terminăm turneul cât mai târziu.

Nu avem frică de nimeni, suntem echilibraţi, avem entuziasm şi calitate. Antrenorii şi mentrorii noştri ne ştiu caracteristicele şi mentalitatea, suntem învingători, mereu încercăm să mergem la victorie. Am ridicat ştacheta, dar e greu să o menţinem. Vom da sută la sută pentru naţională, vom muri pentru acest tricou”, a spus Ianis Hagi la Pro TV.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

10:50

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

10:18

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele probabile

9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și