Închide meniul
VIDEO

Reacţia fanilor englezi după ce s-au întâlnit cu un poliţist german ce semăna leit cu Gareth Southgate!

Publicat: 11 iulie 2024, 13:02

Reclamă
Reacţia fanilor englezi după ce s-au întâlnit cu un poliţist german ce semăna leit cu Gareth Southgate!

Fanii englezi şi poliţistul german ce semăna leit cu Gareth Southgate / captura X

Reacţia fanilor englezi după ce s-au întâlnit cu un poliţist german ce semăna leit cu Gareth Southgate a făcut furori pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii englezi au scos telefoanele şi au început să îl filmeze pe poliţistul german care arăta precum selecţionerul naţionalei Angliei. Totodată, fanii englezi au cântat un cântec despre Southgate atunci când l-au văzut pe poliţistul german ce semăna cu acesta.

Reacţia fanilor englezi după ce s-au întâlnit cu un poliţist german ce semăna leit cu Gareth Southgate!

Poliţistul german a realizat ce se întâmpla atunci când a dat nas în nas cu fanii englezi pe străzile din Dortmund. El a continuat să îşi facă meseria profesionist, în timp ce suporterii Angliei cântau în apropiere de el.

Unul dintre clipurile cu poliţistul german „Southgate” a adunat aproape 5 milioane de vizualizări în 24 de ore pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter).

 

Reclamă
Reclamă 4

Cum l-a putut numi presa britanică pe Gareth Southgate, după ce l-a criticat dur până la meciul cu Olanda!

Jurnaliştii britanici sunt în extaz după calificarea Angliei în finala EURO 2024. Iată cum l-a putut numi presa britanică pe Gareth Southgate, după victoria Angliei, cu 2-1, în semifinala cu Olanda.

Gareth Southgate a fost criticat constant de la începutul EURO 2024, până la meciul cu Olanda. Acum, jurnaliştii britanici l-au numit „geniu” pe selecţionerul Gareth Southgate.

Reclamă

Jurnaliştii de la goal.com au publicat un articol în care l-au elogiat pe Gareth Southgate. Aceştia i-au cerut scuze selecţionerului Angliei pentru ce au scris înainte de semifinala cu Olanda.

Scuze că ne-am îndoit de tine, Gareth Southgate”, i-au transmis britanicii selecţionerului englez.

‘Cei trei Lei’ merg la Berlin să se bată cu Spania și e doar mulțumită schimbărilor de geniu făcute de antrenor.

A fost asta răzbunarea lui Southgate pentru tot noroiul care s-a aruncat în el? Împotriva celei mai bune echipe întâlnite până acum la EURO 2024, Anglia a jucat cel mai bine. A dominat olandezii o bună parte din meci.

Southgate a fost aspru criticat, și nu degeaba, pentru ezitarea de a face schimbări, dar de data asta le-a nimerit pe toate. Treabă completă.

Berlin ar putea fi ultimul meci al lui Southgate la națională, dar, indiferent de cum se termină, va trebui să fie ținut minte pentru omul care a redat țării sale speranța”, au scris cei de la goal.com.

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European!

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European a venit după fluierul final al partidei.

Selecţionerul Gareth Southgate a spus că Anglia a „oferit suporterilor unele dintre cele mai frumoase nopţi din ultimii 50 de ani”, referindu-se la calificarea de acum în finala EURO şi la cea de acum 4 ani, pierdută de englezi la lovituri de departajare cu Italia.

Englezii au obţinut o victorie dramatică în meciul cu Spania, cu 2-1. În minutul 90 rezerva Ollie Watkins a marcat pentru 2-1. Cu acest gol, a trimis Anglia în finala cu Spania.

Southgate a condus Anglia la prima lor finală în 55 de ani, atunci când englezii au pierdut în faţa Italiei la EURO 2020, dar speră să câştige de data aceasta.

Am acceptat postul pentru a încerca să îmbunătăţesc fotbalul englez şi acum suntem în a doua finală consecutivă. Acum trei ani a fost prima finală în peste 50 de ani. Acum suntem în prima de peste mări”, a declarat Southgate, conform BBC.

Le oferim oamenilor nopţi uimitoare. Le-am oferit suporterilor noştri unele dintre cele mai bune seri din ultimii 50 de ani. Sunt extrem de mândru de asta. Sunt încântat dacă toţi cei de acasă simt la fel ca noi şi ca cei de pe stadion. Dar nu am terminat. Avem cel mai mare test posibil pentru care să ne pregătim. Am venit aici pentru a încerca să câştigăm turneul şi acesta este în continuare obiectivul nostru”, a mai spus el.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și