Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 19:13

Reclamă
Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024

Nicolae Stanciu, alături de Ianis Hagi - Profimedia Images

A apărut reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024. Mijlocaşul de 31 de ani anunţă că nu el este principalul atu al naţionalei României, care se pregăteşte să debuteze la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu a înscris trei goluri în preliminariile pentru EURO 2024 şi i-a ajutat pe tricolori să se califice de pe primul loc. De el se leagă speranţele fanilor şi în meciul cu Ucraina, care va fi luni, de la ora 16:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024

Pentru mine, înseamnă totul, de fiecare dată când îmbrac tricoul echipei naţionale. Să pot să-mi reprezint ţara la două turnee finale, e ceva unic. Cu siguranţă am vorbit, şi eu şi Denis, care a fost şi în 2016, am încercat să le transmitem ce va fi aici, ce înseamnă un turneu final, nu se compară cu nimic. Toată lumea e pregătită şi cred că mâine toţi băieţi ştiu la ce să se aştepte.

(n.r. Care e veriga slabă a Ucrainei şi care e punctul lor forte) Nu ştiu dacă au vreo verigă slabă, cert este că sunt o echipă bună, au demonstrat asta în ultimele meciuri ale lor, de baraj, au reuşit să revină după ce au fost conduşi. Individual, oricare dintre jucătorii lor ofensivi pot să facă diferenţa.

(n.r. De ce eşti mereu impulsiv, de ce nu iei partea pozitivă din critici) Dacă te referi la reacţia de după meciul cu Bulgaria, cred că şi singura negativă la adresa voastră, mi-o menţin. Nu cred că a fost o reacţie atât de dură, tocmai pentru că sunt căpitanul echipei naţionale, nu mi s-a părut normal ca la o echipă calificată oamenii să părăsească aşa terenul. Nu m-am referit la toţi fanii. Asta nu înseamnă că am fost mulţumiţi de ultimele meciuri.

Reclamă
Reclamă 4

Stanciu: „Forţa noastră este grupul, acesta e adevărul”

Nu-l cunosc pe domnul Rebrov, dar am avut nişte discuţii în trecut, din această cauză m-a menţionat. Nu sunt eu principalul pericol pentru ei. Forţa noastră este grupul, acesta e adevărul. Tot ce-mi doresc este ca mâine să fim noi fericiţi, ei mai puţin.

(n.r. Cum veţi dormi la noapte) Cred că toată lumea se va odihni bine, am văzut imagini cu fanii români din oraş. Le mulţumim, tot ce ne dorim e să-i facem fericţi, pentru ei jucăm.

E normal să te schimbi în opt ani, cel mai mare plus e faptul că am devenit tată, pentru mine asta e totul. În rest, nu ştiu dacă am devenit sau nu un fotbalist mai bun„, a declarat Nicolae Stanciu la conferinţa de presă.

Reclamă

Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România!

Serghei Rebrov a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că Nicolae Stanciu este tricolorul de care se teme înainte de meciul cu România.

De asemenea, selecționerul ucrainean a spus că la un turneu final nu sunt echipe slabe și este de oprere că jucătorii lui Edi Iordănescu sunt disciplinați și rapizi.

Lumea spunea că România nu este o echipă foarte puternică, dar au jucat foarte bine în calificări. Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult de el. Dar toată echipa este foarte bună, au jucători tineri care pot decide meciul cu ceea ce fac pe teren, sunt disciplinați.

Nu sunt echipe slabe la EURO, am văzut meciuri diferite ale României. Este echipa care înțelege ce pot să joace, sunt disciplinați, au jucători rapizi.

Am văzut atacanții, au experiență, am văzut individual ce fac”, a declarat selecționerul Ucrainei înaintea partidei de la EURO 2024.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și