Închide meniul

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 17:17

Reclamă
Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin

Profimedia

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin. Căpitanul României a înscris un gol colosal în prima repriză a partidei cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a deschis scorul cu o torpilă de la 20 de metri. Pentru Stanciu a fost golul cu numărul 15 marcat pentru naţionala României.

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin

Presa internaţională a reacţionat imediat după ce Stanciu a marcat cel mai frumos gol de la EURO 2024 de până acum.

Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa„, au scris spaniolii de la Marca. „Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean„, au scris şi francezii de la L’Equipe.

Ce gol pentru căpitanul României. Au presat defensiva Ucrainei și l-au hrănit pe Stanciu, care a avut multe de făcut, dar a trimis mingea cu efect de la 20 de metri„, au titrat cei de la Telegraph.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina, în minutul 29! Căpitanul naţionalei a profitat de o eroare în apărarea ucrainenilor. Matviyenko a ţinut mingea prea mult, i-a pasat-o în cele din urmă lui Lunin, care a gafat. Mingea a ajuns la Dennis Man, care i-a pasat lui Nicolae Stanciu.

Stanciu a reluat din prima, iar balonul s-a dus în vinclul porţii apărate de Lunin. Portarul lui Real Madrid nu a avut nicio şansă să intervină. Ulterior, în minutul 39 al meciului, Nicolae Stanciu era să marcheze un alt eurogol. El a trimis pe poartă direct din corner, iar balonul a lovit bara.

Selecţionerul naţionalei Ucrainei, Sergiy Rebrov, a mărturisit la conferinţa de presă că principalul jucător al României de care se temea era Nicolae Stanciu.

Reclamă

Cred că cineva a spus că România nu este o echipă foarte puternică, dar a jucat foarte bine în calificări! Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult, dar toată echipa României este foarte bună, cu succes grație disciplinei și efortului colectiv.

Sunt jucători tineri, foarte buni, care pot decide meciul cu realizările lor de pe teren”, declara Rebrov la conferinţa de presă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și