Închide meniul

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 iunie 2024, 16:43

Reclamă
Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România - Ucraina!

Nicolae Stanciu, după ce a înscris / Profimedia Images

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina, în minutul 29! Căpitanul naţionalei a profitat de o eroare în apărarea ucrainenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matviyenko a ţinut mingea prea mult, i-a pasat-o în cele din urmă lui Lunin, care a gafat. Mingea a ajuns la Dennis Man, care i-a pasat lui Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei!

Stanciu a reluat din prima, iar balonul s-a dus în vinclul porţii apărate de Lunin. Portarul lui Real Madrid nu a avut nicio şansă să intervină.

Ulterior, în minutul 39 al meciului, Nicolae Stanciu era să marcheze un alt eurogol. El a trimis pe poartă direct din corner, iar balonul a lovit bara.

Selecţionerul naţionalei Ucrainei, Sergiy Rebrov, a mărturisit la conferinţa de presă că principalul jucător al României de care se temea era Nicolae Stanciu.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că cineva a spus că România nu este o echipă foarte puternică, dar a jucat foarte bine în calificări! Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult, dar toată echipa României este foarte bună, cu succes grație disciplinei și efortului colectiv.

Sunt jucători tineri, foarte buni, care pot decide meciul cu realizările lor de pe teren”, declara Rebrov la conferinţa de presă.

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

A apărut reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024. Mijlocaşul de 31 de ani anunţă că nu el este principalul atu al naţionalei României, care se pregăteşte să debuteze la turneul final din Germania.

Reclamă

Stanciu a înscris trei goluri în preliminariile pentru EURO 2024 şi i-a ajutat pe tricolori să se califice de pe primul loc.

Pentru mine, înseamnă totul, de fiecare dată când îmbrac tricoul echipei naţionale. Să pot să-mi reprezint ţara la două turnee finale, e ceva unic. Cu siguranţă am vorbit, şi eu şi Denis, care a fost şi în 2016, am încercat să le transmitem ce va fi aici, ce înseamnă un turneu final, nu se compară cu nimic. Toată lumea e pregătită şi cred că mâine toţi băieţi ştiu la ce să se aştepte.

(n.r. Care e veriga slabă a Ucrainei şi care e punctul lor forte) Nu ştiu dacă au vreo verigă slabă, cert este că sunt o echipă bună, au demonstrat asta în ultimele meciuri ale lor, de baraj, au reuşit să revină după ce au fost conduşi. Individual, oricare dintre jucătorii lor ofensivi pot să facă diferenţa.

(n.r. De ce eşti mereu impulsiv, de ce nu iei partea pozitivă din critici) Dacă te referi la reacţia de după meciul cu Bulgaria, cred că şi singura negativă la adresa voastră, mi-o menţin. Nu cred că a fost o reacţie atât de dură, tocmai pentru că sunt căpitanul echipei naţionale, nu mi s-a părut normal ca la o echipă calificată oamenii să părăsească aşa terenul. Nu m-am referit la toţi fanii. Asta nu înseamnă că am fost mulţumiţi de ultimele meciuri.

Stanciu: „Forţa noastră este grupul, acesta e adevărul”

Nu-l cunosc pe domnul Rebrov, dar am avut nişte discuţii în trecut, din această cauză m-a menţionat. Nu sunt eu principalul pericol pentru ei. Forţa noastră este grupul, acesta e adevărul. Tot ce-mi doresc este ca mâine să fim noi fericiţi, ei mai puţin.

(n.r. Cum veţi dormi la noapte) Cred că toată lumea se va odihni bine, am văzut imagini cu fanii români din oraş. Le mulţumim, tot ce ne dorim e să-i facem fericţi, pentru ei jucăm.

E normal să te schimbi în opt ani, cel mai mare plus e faptul că am devenit tată, pentru mine asta e totul. În rest, nu ştiu dacă am devenit sau nu un fotbalist mai bun”, a declarat Nicolae Stanciu la conferinţa de presă.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și