Închide meniul

România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2024, 19:53

Reclamă
România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

România, salvată de VAR la EURO 2024

Hancko l-a faultat pe Ianis Hagi / Profimediaimages

România a fost salvată de VAR în ultimul meci din grupa E de la EURO 2024. Ianis Hagi a scos penalty în prima repriză a meciului Slovacia – România, după o fază extrem de controversată, decisă cu ajutorul arbitrajului video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Centralul” german Daniel Siebert a acordat iniţial un fault din marginea careului, dar şi-a schimbat decizia după ce a primit indicaţii de la conaţionalul său Bastian Dankert.

România, salvată de VAR la EURO 2024

În minutul 34, Ianis a luat o acţiune pe cont propriu şi a căzut după o intervenţie a lui Hancko. Arbitrul a acordat lovitură liberă din margine careului şi i-a acordat cartonaş galben fundaşului stânga al Slovaciei.

Ianis Hagi a protestat şi a cerut acordarea unei lovituri de la 11 metri. Pe reluări s-a văzut că fiul lui Gică Hagi a fost călcat în afara careului, dar infracţiunea a continuat. A fost contact la nivelul picioarelor între Hancko şi Ianis şi în interiorul careului.

După o lungă aşteptare, Daniel Siebert a fost sfătuit să acorde penalty. A decis să nu se mai ducă să revadă faza şi a mers pe mâna colaboratorilor săi.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Marin şi-a asumat răspunderea şi a luat mingea. A executat penalty-ul și a „rupt plasa”, cu un șut de senzație. Astfel, acesta a ajuns la două reușite la EURO 2024. Mijlocașul a mai marcat și în victoria României cu Ucraina, scor 3-0.

După al 2-lea gol de la acest campionat european, Răzvan Marin a ajuns golgheterul competiției, la egalitate de reușite cu jucători precum: Niclas Fullkrug, Cody Gakpo, Georges Mikautadze, Jamal Musiala și Ivan Schranz.

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România!

Andrei Raţiu putea deschide scorul în minutul 11, după o acţiune superbă. Fundaşul dreapta a recuperat o minge şi a urcat în atac. I-a prins „descoperiţi” pe adversari şi a colaborat mai întâi cu Nicuşor Bancu, după care a făcut un „un-doi” cu Florinel Coman.

Reclamă

Starul FCSB-ului l-a servit perfect pe Raţiu, care a şutat la colţul lung din interiorul careului. Mingea se ducea în plasa laterală, dar Dubravka a avut o paradă de zile mari.

Mingea a ajuns apoi la Ianis Hagi, care nu a stat pe gânduri şi a şutat direct. Execuţia în forţă a mijlocaşului s-a dus peste transversală.

Reacţia lui Edi Iordănescu a fost surprinsă de camerele TV. Selecţionerul României şi-a pus mâinile în cap.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:18

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele probabile

9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și