Închide meniul
Video

Românii din Germania i-au cerut lui Ianis Hagi să îşi amâne nunta, programată în ziua finalei EURO 2024! Reportaj de la Wurzburg

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 23:31

Reclamă

Românii din Germania i-au cerut lui Ianis Hagi să îşi amâne nunta, programată în ziua finalei EURO 2024

Colaj AntenaSport

Românii din Germania i-au cerut lui Ianis Hagi să îşi amâne nunta, programată în ziua finalei EURO 2024. Români din toate colţurile Germaniei şi nu numai au întâmpinat naţionala lui Edi Iordănescu la EURO 2024! Cei mai optimişti suporteri ai României i-au transmis lui Ianis Hagi să îşi amâne nunta. Fanii au făcut show la primul antrenament al României în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă mulțumim pentru încrederea voastră” – a fost mesajul lui Ianiss Hagi, Radu Drăguşin şi Coman pentru cei 4.000 de fani care au susţinut nationala la primul antrenament din Germania. Doar nemţii care găzduiesc EURO au mai avut aşa atmosferă la primul antrenament.

Românii din Germania i-au cerut lui Ianis Hagi să îşi amâne nunta, programată în ziua finalei EURO 2024

Ole, ole, ole! România, România!„, au scandat miile de români din Germania. Cei mai optimişti fani ai României din Germania i-au transmis lui Ianis Hagi să îşi amâne nunta. Ianis Hagi şi-a programat nunta pe 14 iulie, atunci când este şi finala de la EURO 2024.

Eu l-am văzut pe Hagi jucând, pe Hagi „Regele” şi vreau ca fiul meu să fie mândru de Ianis Hagi. Să ne ducă cât mai departe la acest Campionat European. Să-şi amâne nunta de pe 14 iulie„, a spus un fan.

De grupe trecem în orice caz. Important e să fim o echipă şi să facem o figură frumoasă„, a spus un alt fan. Seful federatiei i-a oferit o plachetă doamnei primar din oraşul care găzduieşte naţionala. Si Burleanu a fost înconjurat de fani la Wurzburg.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin, încrezător înainte de EURO 2024

Radu Drăguşin este încrezător înainte de EURO 2024. „Tricolorii” au ajuns luni seară în Germania, la Würzburg, acolo unde România are cantonamentul. Primul meci al echipei naţionale va avea loc pe 17 iunie, cu Ucraina, la Munchen.

„Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândrie, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar după cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii. Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională. Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun. Obiectivul nostru este să trecem de această grupă, cred că îl putem atinge. Noi mereu am fost „underdog”, ca să zic aşa, majoritatea nu a crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun. Pot spune că starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face un plan de a câştiga meciul.

Nu poţi compara echipa de club cu naţională, la club ai un număr limitat de fani, la naţională ai toată ţara. Sper să avem mulţi fani la meciuri şi să înţeleagă cât de importanţi sunt în momentele dificile, un Hai, România cântat de un întreg stadion îţi dă un impuls deosebit. Momentul imnului este un moment foarte special, mai ales când suntem acasă, eu doar închid ochii şi cânt alături de el. Este de nedescris, nu poţi spune ce înseamnă când 30.000-40.000 de oameni te îndeamnă la luptă. Este o responsabilitate incredibilă când îmbrac acest tricou şi sper să o fac cât mai bine. Statistic, primele două meciuri din grupe sunt foarte închise, echipele nu riscă. Dar vorbim de o grupă în care fiecare meci te poate califica sau elimina. Noi trebuie să fim echilibraţi, nu trebuie să avem o abordare foarte moale”, a spus Radu Drăguşin la conferinţa de presă.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și