Închide meniul

„Să continuăm să visăm” Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda: „Putem scrie istorie”

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 9:14

Reclamă
„Să continuăm să visăm Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc cu Olanda: „Putem scrie istorie

Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului "de foc" cu Olanda

Jucătorii României, la finalul unui meci de la EURO 2024/ Profimedia

Mesajul de luptă al naţionalei a fost publicat chiar în dimineaţa partidei cu Olanda, din optimile EURO 2024. „Tricolorii” sunt gata să scrie istorie şi să-şi continue parcursul de vis de la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va înfrunta Olanda la Munchen, de la ora 19:00. Partida se va disputa astăzi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda

Echipa naţională a postat un mesaj superb, pe paginile oficiale de socializare. „Tricolorii” îi îndeamnă pe români să continue să viseze, înaintea partidei cu Olanda, din optimile EURO 2024.

„România la EURO 2024 este o poveste de determinare și pasiune, o călătorie plină de momente memorabile și de bucurie pentru toți românii.

Fiecare meci a fost un spectacol în care inimile românilor au bătut la unison, iar vocile suporterilor noștri au răsunat pe stadioanele din Germania, transformându-le în adevărate fortărețe ale entuziasmului și speranței. Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată!

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi, avem ocazia rară de a scrie istorie. Cu energia și încrederea pe care ni le-ați insuflat, voi, minunați suporteri ai tricolorilor, suntem pregătiți să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Împreună, putem să ne îndeplinim visul.

Haideți să continuăm să visăm și să luptăm pentru fiecare moment, pentru fiecare gol, pentru fiecare intervenție salvatoare. Tricolorii, alături de suporterii săi fideli, sunt gata să facă un pas important în istoria fotbalului. Acesta este gândul zilei pentru că azi este ziua în care putem scrie istorie! Și trăim această zi împreună, aici! Împreună până la final!”, a transmis echipa naţională, pe Facebook.

Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda

Edi Iordănescu a avut un mesaj ferm înainte de meciul România – Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024. Selecţionerul le-a transmis jucătorilor şi fanilor să rămână cu picioarele pe pământ după calificarea din faza grupelor. Tricolorii pot obţine o performanţă remarcabilă pe Allianz Arena.

Reclamă

În urmă cu 30 de ani, Anghel Iordănescu scria istorie la Pasadena. România învingea atunci Argentina, scor 3-2, graţie dublei lui Ilie Dumitrescu şi Gică Hagi. Acum pot da marea lovitură Edi Iordănescu şi Ianis Hagi.

„Când joci cu istoria în faţă, normal că te pregăteşti să pui tot ce e mai bun în joc. Nici măcar un amical nu îl pregăteşti superficial. Cu atât mai mult un meci care poate să te ducă în sferturi de finală la EURO 2024. Nu va fi uşor. Realist, spun că Olanda este favorită, are în favoarea ei palmaresul, experianţa, jucători de piaţă cu o valoare deosebită, cota de piaţă de aproape un miliard. Şi noi avem setul nostru de atuuri, am consolidat un grup solid şi avem o ţară care respiră în acelaşi timp echipa naţională.

(Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?) Cu siguranţă că ne inspirăm şi din trecut, ne place să ne uităm la trecutul nostru frumos, au fost momente fantastice atunci. Eu am fost prezent acolo. Acum vorbim de altă generaţie, ne dorim să ne jucăm şansa şi o vom juca. Ştim că trebuie să jucăm aproape de perfecţiune pentru a scoate un rezultat bun. Nu vă lăsaţi înşelaţi de anumite momente din jocul Olandei sau de un rezultat. Sunt jucători valoroşi, meciul trecut ei erau deja calificaţi. Echipele de nivelul ăsta au o capacitate fantastică de a se aduna„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:44

Andreea Dragoman – Eliza Samara (10:10) şi Adina Diaconu – Suthasini Sawettabut (12:30), la WTT Star Contender Bangkok 2024

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

7:42

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și