Închide meniul

„Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui!” Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 9:56

Reclamă
„Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui! Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

"Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui!" Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Ianis Hagi / Profimedia

Anunţul englezilor despre Ianis Hagi a fost făcut cu câteva zile înainte ca România să debuteze la EURO 2024. Presa britanică l-a analizat pe internaţionalul român, iar jurnaliştii au ajuns la concluzia că turneul final din Germania este şansa fiului „Regelui” de a se ridica la înălţime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO 2024 va debuta pe 14 iunie, în meciul de deschidere urmând să se dueleze Germania şi Scoţia. România va debuta la turneul final pe 17 iunie, atunci când va întâlni Ucraina.

Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Englezii l-au analizat pe Ianis Hagi şi au notat că fiul „Regelui” va avea ocazia să se ridice la aşteptări la EURO 2024. Jurnaliştii britanici au transmis că internaţionalul român va încerca să-şi relanseze cariera la turneul final din Germania.

De asemenea, englezii au mai notat faptul că Ianis Hagi a reuşit să îşi găsească un loc în lotul naţionalei pentru Campionatul European, deşi forma sa de la Alaves, din sezonul trecut, a fost una oscilantă.

Euro 2024 îi oferă lui Ianis Hagi șansa glorioasă de a se ridica la înălțimea numelui de familie celebru.

Reclamă
Reclamă 4

Într-un efort de a-și relansa cariera, Hagi a fost trimis sub formă de împrumut la echipa spaniolă Alaves. Nici acest lucru nu a funcționat, deoarece jucătorul de 25 de ani a marcat doar de două ori în 26 de meciuri – niciuna dintre aceste reușite nu a venit în campionat.

În cele din urmă, Hagi a făcut suficient pentru a câștiga un loc în echipa națională pentru Euro, iar el, tatăl său și suporterii români vor spera că în sfârșit își poate realiza potențialul. În cele cinci participări la turneul final al Euro, România a trecut o singură dată de faza grupelor„, au notat englezii de la mirror.co.uk.

Cum l-au caracterizat englezii de la The Guardian pe Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Englezii de la The Guardian l-au caracterizat pe Ianis Hagi, înaintea debutului României la EURO 2024. Britanicii susţin că folosirea lui Ianis este una dintre dilemele pe care Edi Iordănescu le are înaintea partidei cu Ucraina, prima a turneului final pentru tricolori.

Reclamă

„Va fi rezervă de lux?” e întrebarea pe care o pun cei de la The Guardian despre Hagi. Jucătorul de 25 de ani a fost mai mult rezervă la Alaves, dar la naţională a fost decisiv, mai ales în duelul cu Israel. Golul său, de 2-1, ne-a adus calificarea matematică la EURO 2024.

„Un nume care aduce amintiri. Hagi s-a chinuit să prindă minute la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers în acest sezon, dar a avut impact la echipa naţională. El a marcat golul cu Israel, care a dus România la EURO 2024.

El a mai făcut diferenţa de câte ori a intrat de pe bancă. Rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu îi va acorda statutul de rezervă de lux, dar dacă va reuşi să îşi facă loc în primul 11″, au scris jurnaliştii de la The Guardian.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:30

LIVE VIDEOCursa de sprint de la Formula 3 e ACUM în AntenaPLAY! Christian Mansell, cel mai rapid pilot în calificări

11:29

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

11:21

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

11:00

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Noi emoţii pentru cei 4 români care concurează

10:53

Andy Murray se operează la 37 de ani. Scoţianul s-ar putea retrage la Wimbledon 2024

10:46

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și