Închide meniul

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 15:58

Reclamă
Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

Scandal înainte de România - Olanda

Fanii români în Munchen, înaintea partidei cu Olanda/ Profimedia

A existat un scandal în Munchen, înainte de România – Olanda, duelul din optimile EURO 2024. Un suporter român a fost reţinut de poliţiştii germani, chiar cu câteva ore înainte de startul partidei „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Olanda pe Allianz Arena, din Munchen. Partida se va desfăşura de la ora 19:00 şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Scandal înainte de România – Olanda

Fanii români au luat cu asalt Germania, pentru a susţine naţionala lui Edi Iordănescu, la meciul istoric cu Olanda. Unul dintre fani a aprins o fumigenă într-o piaţă din Munchen, iar poliţiştii germani au intervenit imediat, notează digisport.ro.

Suporterului român i s-a făcut contro corporal, pentru a se verifica dacă are şi alte fumigene asupra sa. Ulterior, fanul a fpost reţinut de poliţiştii germani, cel mai probabil urmând ca acesta să primească o amendă pentru fumigena aprinsă.

Potrivit paginii de Facebook a Echipei Naţionale de fotbal a României, în tribunele stadionului din Munchen vor fi prezenţi cel puţin 25.000 de români.

Reclamă
Reclamă 4

Cele mai multe bilete au fost achiziţionate de cetăţeni germani (23.000). Un număr important de bilete a ajuns şi la cetăţenii austrieci (6.000). E posibil ca printre aceştia să fie şi români stabiliţi de ani buni în ţările respective.

Organizatorii au anunțat că aproape 13.000 de bilete au fost achiziționate de români. Numărul este aproape dublu decât cel al fanilor din Țările de Jos (7.000). Totuși, se estimează peste 25.000 de susținători ai României în tribune la ora meciului.

Cele mai multe bilete au fost achiziționate de fani cu domiciliul în Germania (23.000). Un număr important de bilete a ajuns și la rezidenți austrieci (6.000)”, se arată pe contul de Facebook Echipa naţională de fotbal a României.

Reclamă

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda! Cinci jucători din lotul lui Edi Iordănescu au gripă şi există riscul ca ei să nu joace marţi, în duelul ce va fi la ora 19:00.

Conform surselor Antena Sport, stafful naţionalei face tot posibilul pentru a-i avea apţi de joc pe cei cinci fotbalişti. Iordănescu are nevoie de întreg lotul pentru a avea şanse în faţa forţei Portocalei Mecanice.

Cel mai probabil, cei cinci jucători au ajuns să aibă gripă din cauza antrenamentelor susţinute în ploaie, ultima perioadă, vremea din Germania fiind una schimbătoare.

Pe lângă cei cinci fotbalişti cu gripă, Edi Iordănescu mai are şi problema suspendatului Nicuşor Bancu. Căpitanul Craiovei va fi, cel mai probabil, înlocuit de Vasile Mogoş.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

15:53

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man”

15:48

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana României joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă

15:34

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

15:10

Eric ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

14:25

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și