Închide meniul

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 20:10

Reclamă
Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

Scene incredibile, înainte de Anglia - Serbia

Scene incredibile, înainte de Anglia - Serbia/ Profimedia

Au fost scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia, duelul din Grupa C de la EURO 2024. Fanii celor două echipe s-au bătut pe străzi şi a fost nevoie de intervenţia de urgenţă a poliţiei germane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi fanii albanezi au intervenit în bătaia dintre cei englezi şi sârbi. Albanezii au rămas în oraş, după meciul de debut al naţionalei lor, cu Italia, de la EURO 2024.

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia

Conform presei din Anglia, bătaia dintre cele două galerii a avut loc la un bar, din apropierea arenei din Gelsenkirchen. Suporterii au arucat cu scaune şi sticle, iar un fan englez a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totodată, unii suporteri au avut feţele acoperite, în timpul „măcelului”, pentru a nu fi recunoscuţi. Nu mai puţin de şase suporteri sârbi au fost arestaţi, după scandalul iscat pe străzi.

Sute de poliţişti înarmaţi au intervenit, pentru ca spiritele să se calmeze între fanii celor două echipe. Conform sursei citate mai sus, conflictul ar fi început după ce fanii albanezi i-au atacat pe cei sârbi.

Reclamă
Reclamă 4

„Putem confirma faptul că a existat o altercaţie între mai multe persoane, în Gelsenkirchen. Poliţia este la faţa locului cu personal suficient şi are situaţia sub control. Nu putem confirma dacă altercaţia a fost legată de fotbal sau de naţionalităţile care au fost implicate”, a transmis un reprezentant al Poliţiei din Gelsenkirchen.

Harry Kane va stabili trei recorduri în Serbia – Anglia

Harry Kane va stabili trei recorduri în Serbia – Anglia! Atacantul selecționatei pregătite de Garteth Southgate are cifre cu adevărat fabuloase în tricoul primei reprezentative.

Reclamă

După un sezon excelent, Harry Kane își va începe aventura la EURO 2024 prin doborârea a 3 recorduri de senzație.

În primul rând, odată cu meciul cu Serbia, atacantul Angliei va deveni englezul cu cele mai multe apariții la Campionatul European. De notat este că acesta va fi totuși la egalitate cu Garry Neville, cu câte 12 meciuri la EURO.

De asemenea, partida cu Serbia va reprezenta meciul cu numărul 23 al lui Kane la un turneu final. Acesta îi va depăși astfel în topul selecțiilor la competițiile majore pe Ashley Cole și pe Raheem Sterling.

Nu în ultimul rând, Harry Kane va deveni singurul jucător englez căpitan la 4 turnee finale diferite. Până acum, atacantul a mai fost „liderul” din teren al Anglei la: Cupa Mondială din 2018, EURO 2020 și Cupa Mondială din 2022.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și