Închide meniul

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2024, 23:56

Reclamă
Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

Spania - Franţa şi Anglia - Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

Colaj Lamine Yamal, Kylian Mbappe, Jude Bellingham şi Virgil Van Dijk / Profimedia

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! După cele patru meciuri din sferturi, am aflat echipele care s-au calificat în careul de aşi de la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima semifinală este cea dintre Spania şi Franţa. Ibericii au învins Germania, ţara gazdă, după 120 de minute de joc, în timp ce Franţa a trecut de Portugalia la loviturile de departajare şi şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din finala EURO 2016.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

Prima semifinală de la EURO 2024 va avea loc la Munchen, pe stadionul celor de la Bayern. Partida se joacă marţi seară, de la ora 22:00. Echipa pregătită de Luis de la Fuente va trebui să găsească însă soluţii, deoarece Pedri, Le Normand, Morata şi Carvajal nu vor putea evolua în semifinala cu Franţa.

În a doua semifinală se vor întâlni Anglia şi Olanda. Naţionala lui Gareth Southgate a obţinut calificarea la loviturile de departajare, cu Elveţia, în timp ce „Portocala Mecanică” a întors rezultatul cu Turcia şi s-a impus cu 2-1. A doua semifinală de la EURO 2024 va avea loc pe Westfalenstadion, arena celor de la Borussia Dortmund.

Marea finală de la EURO 2024 va avea loc pe 14 iulie, la Berlin, acolo unde s-a jucat şi sfertul de finală dintre Olanda şi Turcia.

Reclamă
Reclamă

Programul semifinalelor EURO 2024

Marţi, 9 iulie

Miercuri, 10 iulie

Reclamă
  • ora 22:00: Anglia – Olanda (Dortmund)

Naţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

Naţionala Angliei a avut parte de o susţinere uriaşă chiar şi la Formula 1 şi Wimbledon. Echipa lui Gareth Southgate a obţinut calificarea în semifinalele EURO 2024, după ce a trecut de Elveţia la loviturile de departajare.

Toată lumea a fost cu ochii pe meciul de la Dusseldorf, chiar dacă mulţi se aflau în acele momente la Formula 1 sau Wimbledon.

La scurt timp după calificările Marelui Premiu al Marii Britanii, George Russell şi Lewis Hamilton, cei doi piloţi de la Mercedes, care vor pleca din prima linie în cursa care va avea loc duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, au urmărit alături de fani loviturile de departajare ale meciului de la EURO 2024.

Mii de fani au stat cu sufletul la gură alături de cei doi piloţi în timpul loviturilor decisive, care au decis soarta calificării în semifinale. În momentul în care Trent Alexander Arnold a transformat penalty-ul decisiv, Hamilton şi Russell au sărbătorit alături de fani succesul echipei lui Gareth Southgate.

Şi la Wimbledon, fanii s-au bucurat de succesul naţionalei Angliei. În timpul meciului dintre Novak Djokovic şi Alexei Popyrin, de pe terenul central de la All England Club, tribunele au erupt în momentul în care Anglia a obţinut calificarea. De moment s-au amuzat şi cei doi jucători, iar Novak Djokovic s-a prefăcut că loveşte şi el o minge de fotbal.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:20

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

14:04

VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și