Închide meniul

„Spania vrea să scrie istorie!” Luis de la Fuente, mesaj războinic înainte de finala EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 12:01

Reclamă
„Spania vrea să scrie istorie! Luis de la Fuente, mesaj războinic înainte de finala EURO 2024!

"Spania vrea să scrie istorie!" Luis de la Fuente, mesaj războinic înainte de finala EURO 2024!

Luis de la Fuente / Profimedia

Luis de la Fuente, mesaj războinic înainte de finala EURO 2024, dintre Spania și Anglia. „Spania vrea să scrie istorie prin câştigarea competiţiei pentru a patra oară”, a afirmat selecţionerul Luis de la Fuente înaintea finalei, adăugând însă că echipa sa nu „este favorită” înaintea partidei, relatează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat la conferinţa de presă despre posibilitatea de a imita „generaţia de aur” a Spaniei, câştigătoare la EURO 2008 şi 2012, precum şi la Cupa Mondială din 2010, de la Fuente a precizat că are deja „o generaţie strălucită”, capabilă „să scrie istorie” duminică.

„Spania vrea să scrie istorie!” Luis de la Fuente, mesaj războinic înainte de finala EURO 2024!

„Noi am făcut deja asta ajungând aici, continuând creşterea noastră. Dar asta nu înseamnă că putem câştiga întotdeauna. Însă această impresie colectivă, acest progres, sunt peste orice rezultat”, a adăugat el, potrivit agerpres.ro.

„Trebuie să fim mândri de tot ce am făcut. Pentru că avem un mare prezent şi un mare viitor. Şi să vezi o ţară angajată în spatele acestei echipe, indiferent de rezultat, este un lucru extraordinar. Suntem emoţionaţi să vedem o ţară cu atât de multă speranţă, afecţiune, armonie şi unitate, aşa cum nu am mai văzut de mult”, a mai spus selecţionerul spaniol.

„Noi suntem pregătiţi să luptăm pentru victorie şi trebuie să rămânem fideli ideii noastre de joc”, a conchis de la Fuente.

Reclamă
Reclamă 4

Spania şi Anglia se vor înfrunta în finala Campionatului European de fotbal – EURO 2024, duminică, pe Olympiastadion din Berlin, de la ora 22:00. Marele duel va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lamine Yamal, după ce a calificat Spania în finala EURO 2024: „Mbappe mi-a cerut tricoul după meci”

Lamine Yamal a făcut o dezvăluire spectaculoasă după ce a calificat Spania în finala EURO 2024. Starul care împlineşte sâmbătă 17 ani a avut parte de o surpriză uriaşă.

Kylian Mbappe, cel care îi va fi rival la Real Madrid, şi unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul mondial, i-a cerut tricoul după Spania – Franţa 2-1. A făcut-o însă printr-un intermediar.

Reclamă

„Mbappe mi-a cerut tricoul. Mai bine zis, omul cu echipamentele. El îmi spune după fiecare meci cine îl vrea. Dacă Mbappe mi l-a cerut, i l-am dat. Nicio problemă”, a spus Yamal, citat de marca.com.

Yamal a marcat golul de 1-1 în Spania – Franţa, cu o execuţie senzaţională. Culmea e că la finalul partidei, puştiul a vrut să-l ironizeze pe Kylian, mergând spre conferinţa de presă cu o mască de ţestoasă ninja. El a fost oprit de ofiţerul de presă al ibericilor.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și