Închide meniul

Spaniolii, cuvinte mari la adresa României înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 14:33

Reclamă
Spaniolii, cuvinte mari la adresa României înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Spaniolii, cuvinte mari la adresa României înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Jucătorii României se bucură de victoria din meciul cu Israel - Profimedia Images

Spaniolii de la AS au folosit cuvinte mari la adresa României înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, ce va avea loc în această seară, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericii l-au lăudat pe Nicolae Stanciu, dar au oferit spaţii largi şi pentru evoluţia echipei lui Edi Iordănescu. Spaniolii vor să se ferească mai ales de Danemarca şi Ungaria.

Spaniolii, cuvinte mari la adresa României înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

„Câștigarea unui joc la Euro ar fi un succes pentru România”, scrie As, care notează că tricolorii au arătat totuși impresionant în preliminarii: „Echipa României a reușit un traseu impecabil în grupa de calificare, ieșind neînvinsă dintr-o grupă cu Elveția și Israel.

Absenți de la turneul final din 2020, românii vor ajunge la Euro 2024 cu un entuziasm copleșitor, după ce au reușit să își facă loc până în urna a doua pentru tragerea la sorți. Tricolorii au fost prezenți până acum la cinci Campionate Europene, dar au reușit să câștige un singur meci (în 2000). Există motive să credem că pot fi una dintre surprizele turneului final.

Jucătorul cu cele mai multe selecții dintre fotbaliștii actuali ai României. El joacă la Damac, în Arabia Saudită, dar a fost esențial pentru prima reprezentativă pe durata preliminariilor, fiind cel mai avansat mijlocaș, fie că sistemul a fost 4-3-3 sau 4-2-3-1″, au scris ibericii de la as.com, citaţi de eurosport.ro.

Reclamă

Cota României la câştigarea trofeului

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Reclamă 4 / 0/3

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și