Închide meniul

Sven-Goran Eriksson, mesaj pentru Southgate, înainte de finala EURO 2024: „Fă-o pentru mine, pentru Sir Bobby şi pentru Anglia”

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2024, 13:21

Reclamă
Sven-Goran Eriksson, mesaj pentru Southgate, înainte de finala EURO 2024: „Fă-o pentru mine, pentru Sir Bobby şi pentru Anglia

Sven-Goran Eriksson, mesaj pentru Southgate, înainte de finala EURO 2024

Sven-Goran Eriksson, în cadrul unui eveniment - Profimedia Images

Sven-Goran Eriksson a avut un mesaj pentru Gareth Southgate, înainte de finala EURO 2024, dintre Anglia şi Spania, ce va avea loc duminică, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sven-Goran Eriksson, grav bolnav de cancer, a scris un editorial în The Telegraph, în care a vorbit despre presiunea de a fi selecţionerul Angliei. El a avut un mesaj clar pentru Southgate: „câştigă trofeul pentru mine, pentru Sir Bobby şi pentru toata Anglia!”.

Sven-Goran Eriksson, mesaj pentru Southgate, înainte de finala EURO 2024

Asta în contextul în care prestaţiile Angliei din meciurile de la EURO 2024 au fost criticate, cel puţin până la semifinala cu Olanda, când planul i-a ieşit perfect lui Southgate.

„Istoria o aşteaptă pe Anglia duminică, la Berlin, pentru toţi jucătorii, fanii şi antrenorii din trecut. Sper că Anglia va bate Spania în finala EURO 2024. Jobul de a fi selecţionerul Angliei aduce o presiune frumoasă. Auzi foarte mult despre 1966 şi despre ce a făcut echipa lui Alf Ramsey şi despre ce aşteptări sunt pentru a termina această perioadă de suferinţă.

Eu am simţit asta, Sir Bobby Robson a simţit asta. Toţi cei 13 manageri de la Sir Alf au simţit asta. Nimeni nu a reuşit, dar nimeni nu a fost mai aproape decât Gareth Southgate. După ce a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 şi în finalele de la EURO 2020 şi la EURO 2024, Gareth este cu siguranţă cel mai bun antrenor englez de la Sir Alf. Dacă va câştiga la Berlin duminică, ar trebui să fie considerat chiar mai bun.

Reclamă
Reclamă 4

Gareth a învăţat din greşelile pe care le-am făcut noi, rezolvând blocajul mental al penalty-urilor. Acum, el, jucătorii şi toată naţiunea trebuie să ştie că Anglia poate câştiga. Nu putem supraestima cât de important e meciul de duminică pentru fotbalul din Anglia.

Meciul de duminică va fi unul deschis şi cred că Anglia are o mare, mare şansă. Pentru că nu m-am simţit bine în ultimele săptămâni, voi vedea meciul de acasă. M-aş bucura să văd Anglia câştigând. Aşa doresc şi ceilalţi manageri care au încercat şi nu au reuşit asta din 1966 până acum. Haide, Gareth, fă tu ce nu am reuşit noi niciodată!”, a scris cel care a fost selecţionerul Angliei, în perioada 2001-2006.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și