Închide meniul

Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2024, 8:06

Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele

Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024

Florin Tănase sărbătoreşte golul marcat în Columbia - România 3-2 - Profimedia Images

Ucraina i-a convins pe bookmakeri după calificarea la EURO 2024, în urma barajului din Nations League, 2-1 cu Islanda. Specialiştii consideră că România nu este favorită să se califice în optimile competiţiei din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina, Polonia şi Georgia sunt ultimele trei echipe calificate la EURO 2024, iar prima a ajuns în Grupa E, alături de România, Belgia şi Slovacia. Tricolorii sunt văzuţi cu şansa a treia să acceadă în optimi.

Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024

Belgia este favorita Grupei E şi are o cotă de 1.03 la calificare şi de 1.35 la câştigarea grupei. Ucraina are 1.55 la calificarea în optimi şi 6.50 la primul loc în grupă.

România a ajuns la 1.70 cotă pentru a merge mai departe, dar şi la cotă 8 pentru a fi prima în grupă. În fine, Slovacia e cotată cu şansele cele mai mici, având cotă 2 pentru o calificare în optimi.

România – Ucraina, meciul de debut al naţionalei de la EURO 2024

România – Ucraina va fi meciul de debut al naţionalei de la EURO 2024. „Tricolorii” vor debuta la turneul final din Germania contra ucrainenilor, după ce aceştia au eliminat-o pe Islanda, la baraj.

Reclamă

România a fost repartizată în Grupa E de la Campionatul European. „Tricolorii” se vor mai duela cu Belgia şi Slovacia, pe lângă Ucraina.

România se va duela cu Ucraina pe 17 iunie, în a treia zi a Campionatului European din Germania. Partida se va disputa pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern Munchen.

Ulterior, la cinci zile distanţă, pe 22 iunie, România se va duela cu echipa favorită din grupă, Belgia. Meciul „de foc” se va desfăşura la Koln, pe arena Rhein Energie, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul meci al grupei, România se va duela cu Slovacia. Această confruntare se va desfăşura pe 26 iunie, de la ora 19:00, pe arena Waldstadion, din Frankfurt.

România se va afla pentru prima dată faţă-n faţă cu Ucraina, la un turneu final. Ucrainenii şi-au asigurat prezenţa la Campionatul European din Germania, după ce au eliminat Islanda, la baraj, câştigând partida cu 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și