Închide meniul

Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 11:05

Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: Nu au mari vedete!”

Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024

Jucătorii Ucrainei, în timpul unui meci/ Profimedia

Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024. Vecinii de la Nord au transmis că echipa națională nu are vedete în lot, singurii care ies în evidență fiind Horațiu Moldovan și Radu Drăgușin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Ucrainenii au prins biletele pentru Campionatul European, după ce au învins Islanda în play-off.

Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024

Ucraina este primul adversar al României de la EURO 2024. Meciul se va disputa pe 17 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul celor de la Bayern Munchen.

După ce și-au asigurat calificarea la EURO 2024, ucrainenii au analizat echipa României. Aceștia au menționat că nu ar trebui priviți de sus „tricolorii”, dat fiind parcursul remarcabil al acestora din preliminarii.

„România nu este un adversar pe care să îl tratăm de sus, în primul rând pentru că a câștigat grupa de calificare din care au mai făcut parte Elveția, Israel, Belarus, Kosovo și Andorrra.

Reclamă

Elveția era marea favorită pentru câștigarea grupei, dar România, care a marcat 16 goluri, cele mai puține dintre câștigătoarele de grupă, a terminat pe primul loc. Totuși, un rezultat remarcabil pentru România, care a terminat neînvinsă grupa de calificare, cu 6 victorii și 4 remize.

Într-un mod neașteptat, România a revenit la un Campionat European după ce a ratat turneul final din 2021. Vecinii noștri au participat în total de cinci ori la EURO, însă o singură dată au ieșit din grupe, în 2000.

În actualul lot al României sunt cinci jucători care evoluează în marile campionate ale Europei, însă mulți dintre ei sunt la cluburi de mijlocul clasamentului sau care luptă pentru evitarea retrogradării. Numai rezerva de portar Horațiu Moldovan și fundașul lui Tottenham, Radu Drăgușin, ies în evideță.

Reclamă 4 / 0/3

Nu există mari vedete în echipa României, iar selecționer e Edi Iordănescu, care a antrenat doar la cluburi din România și la vecinii bulgari (CSKA Sofia)”, au transmis ucrainenii de la Tribuna.

România – Ucraina, meciul de debut al naţionalei de la EURO 2024

România – Ucraina va fi meciul de debut al naţionalei de la EURO 2024. „Tricolorii” vor debuta la turneul final din Germania contra ucrainenilor, după ce aceştia au eliminat-o pe Islanda, la baraj.

România se va duela cu Ucraina pe 17 iunie, în a treia zi a Campionatului European din Germania. Partida se va disputa pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern Munchen.

Ulterior, la cinci zile distanţă, pe 22 iunie, România se va duela cu echipa favorită din grupă, Belgia. Meciul „de foc” se va desfăşura la Koln, pe arena Rhein Energie, de la ora 22:00.

În ultimul meci al grupei, România se va duela cu Slovacia. Această confruntare se va desfăşura pe 26 iunie, de la ora 19:00, pe arena Waldstadion, din Frankfurt.

România se va afla pentru prima dată faţă-n faţă cu Ucraina, la un turneu final. România şi Ucraina s-au duelat ultima dată în 2016, într-un meci amical. La momentul respectiv, ucrainenii s-au impus cu 4-3, într-un meci care s-a disputat la Torino.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și