Închide meniul

Un fost internaţional olandez a avut cel mai dur discurs la adresa centralului Felix Zwayer: „Englezii să-i mulţumească, oribil!”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2024, 9:21

Reclamă
Un fost internaţional olandez a avut cel mai dur discurs la adresa centralului Felix Zwayer: „Englezii să-i mulţumească, oribil!

Un fost internaţional olandez a avut cel mai dur discurs la adresa centralului Felix Zwayer

Felix Zwayer, în meciul Olanda - Anglia 1-2 / Profimedia Images

Un fost internaţional olandez a avut cel mai dur discurs la adresa centralului Felix Zwayer! Pierre van Hooijdonk, fost atacant al „Portocalei mecanice”, cu 46 de prezenţe în tricoul Olandei, a susţinut că Zwayer a arbitrat „oribil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Van Hooijdonk (54 de ani) e în prezent analist. Olandezii au susţinut că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri pentru englezi.

Un fost internaţional olandez a avut cel mai dur discurs la adresa centralului Felix Zwayer: „Englezii să-i mulţumească, oribil!”

Englezii trebuie să-i mulțumească lui Felix Zwayer. Arbitrul chiar trebuie pus pe lista neagră. E oribil! A mai fost un moment în partea secundă, un duel cu Gakpo și pur și simplu a fluierat, la 10 metri de arbitrul de linie. Sunt momente cruciale într-un meci.

Putem vorbi la nesfârșit, dar, dacă acorzi penalty pentru așa ceva, poți să dai opt penalty-uri pe meci. Chiar a arbitrat groaznic”, a declarat Pierre van Hooijdonk, potrivit talksport.com.

Fostul arbitru Jonas Eriksson le-a dat dreptate olandezilor. El a susţinut că nu trebuia să fie acordată lovitură de la 11 metri la duelul dintre Dumfries şi Kane, fiindcă Saka a făcut anterior henţ.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt surprins că nu au analizat și nu au întors faza. După regulament, este penalty (n.r.: strict vorbind despre duelul Kane – Dumfries). În realitate, trebuie să interpretezi și eu nu cred că trebuia penalizat. Însă e un henț clar la Saka, ceea ce înseamnă că nu trebuia acordat penalty”, a declarat Jonas Eriksson.

Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia – Olanda 2-1: „A dispărut de pe teren imediat după ce a fluierat!”

Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia – Olanda 2-1. Căpitanul Olandei a criticat arbitrajul lui Felix Zwayer din semifinala de la EURO 2024.

Mai exact, olandezii au contestat lovitura de la 11 metri din care Anglia a egalat. Zwayer a mers să revadă faza şi a decis că Dumfries l-a faultat în careu pe Kane, cel care avea să transforme penalty-ul.

Reclamă

„Nu, nu am cuvinte pentru a comenta arbitrajul. Și nici nu pot descrie durerea după golul primit atât de târziu în meci. Am rămas cu mâna goală și ne doare foarte tare. Am dat totul, dar foarte mult a contat penaltyul dictat la 1-0 pentru noi. Dacă a dispărut de pe teren imediat ce a fluierat finalul și a fugit direct la vestiare, s-ar putea să fie un semn pentru ce s-a întâmplat azi!”, a spus Virgil van Dijk după Anglia – Olanda 2-1.

Spania – Anglia e finala EURO 2024! Luptă „incendiară” pentru titlul de campioană a Europei

Spania – Anglia e finala EURO 2024! Selecționata lui Gareth Southgate a obținut ultimul bilet pentru marea finală de la Berlin, după ce a învins Olanda cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Spania a trecut marți seară de Franța, cu scorul de 2-1, după ce elevii lui Luis de la Fuente au întors soarta meciului în doar 4 minute.

Spania a început excelent turneul final din Germania încă din faza grupelor. Selecționata iberică a încheiat Grupa B pe primul loc, cu 9 puncte și cu un golaveraj de +5. De asemenea, „Furia Roja” nu a încasat niciun gol în faza grupelor. A fost 3-0 cu Croația, 1-0 cu Italia și 1-0 cu Albania. În fazele eliminatorii, ibericii au trecut, pe rând, de Georgia (4-1), Germania (2-1) și Franța (2-1).

În întreaga sa istorie, Spania a cucerit Campionatul European de 3 ori (1964, 2008 și 2012).

De cealaltă parte, Anglia s-a calificat în fazele eliminatorii de la EURO 2024 de pe primul loc al Grupei C. Selecționata lui Gareth Southgate a câștigat meciul cu Serbia (1-0), și a obținut două rezultate de egalitate, cu Danemarca (1-1) și Slovenia (0-0). În optimi, Anglia a trecut de Slovacia, cu scorul de 2-1. Mai apoi a eliminat Elveția, după loviturile de departajare.

Până în momentul de față, Anglia nu a câștigat niciun Campionat European.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și