Închide meniul

Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia – Olanda 2-1: „A dispărut de pe teren imediat după ce a fluierat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2024, 8:19

Reclamă
Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia – Olanda 2-1: „A dispărut de pe teren imediat după ce a fluierat!

Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia - Olanda 2-1

Profimedia

Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia – Olanda 2-1. Căpitanul Olandei a criticat arbitrajul lui Felix Zwayer din semifinala de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, olandezii au contestat lovitura de la 11 metri din care Anglia a egalat. Zwayer a mers să revadă faza şi a decis că Dumfries l-a faultat în careu pe Kane, cel care avea să transforme penalty-ul.

Virgil van Dijk s-a năpustit asupra arbitrului după Anglia – Olanda 2-1

„Nu, nu am cuvinte pentru a comenta arbitrajul. Și nici nu pot descrie durerea după golul primit atât de târziu în meci. Am rămas cu mâna goală și ne doare foarte tare. Am dat totul, dar foarte mult a contat penaltyul dictat la 1-0 pentru noi. Dacă a dispărut de pe teren imediat ce a fluierat finalul și a fugit direct la vestiare, s-ar putea să fie un semn pentru ce s-a întâmplat azi!”, a spus Virgil van Dijk după Anglia – Olanda 2-1.

Spania – Anglia e finala EURO 2024! Luptă „incendiară” pentru titlul de campioană a Europei

Spania – Anglia e finala EURO 2024! Selecționata lui Gareth Southgate a obținut ultimul bilet pentru marea finală de la Berlin, după ce a învins Olanda cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Spania a trecut marți seară de Franța, cu scorul de 2-1, după ce elevii lui Luis de la Fuente au întors soarta meciului în doar 4 minute.

Spania a început excelent turneul final din Germania încă din faza grupelor. Selecționata iberică a încheiat Grupa B pe primul loc, cu 9 puncte și cu un golaveraj de +5. De asemenea, „Furia Roja” nu a încasat niciun gol în faza grupelor. A fost 3-0 cu Croația, 1-0 cu Italia și 1-0 cu Albania. În fazele eliminatorii, ibericii au trecut, pe rând, de Georgia (4-1), Germania (2-1) și Franța (2-1).

Reclamă
Reclamă 4

În întreaga sa istorie, Spania a cucerit Campionatul European de 3 ori (1964, 2008 și 2012).

De cealaltă parte, Anglia s-a calificat în fazele eliminatorii de la EURO 2024 de pe primul loc al Grupei C. Selecționata lui Gareth Southgate a câștigat meciul cu Serbia (1-0), și a obținut două rezultate de egalitate, cu Danemarca (1-1) și Slovenia (0-0). În optimi, Anglia a trecut de Slovacia, cu scorul de 2-1. Mai apoi a eliminat Elveția, după loviturile de departajare.

Până în momentul de față, Anglia nu a câștigat niciun Campionat European.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și