Închide meniul

„Vai de mine, eu nu aş face aşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2024, 16:20

Reclamă
„Vai de mine, eu nu aş face aşa ceva! MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!

MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia - România

Mihai Stoica / Profimedia

MM Stoica a transmis un mesaj virulent înainte de Slovacia – România, meci care poate califica naţionala lui Edi Iordănescu ân optimile de finală de la EURO 2024. Un rezultat de egalitate ar califica atât naţionala României, cât şi pe cea a Slovaciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că orice naţională ar juca la egal dacă acest rezultat ar fi în avantajul ei şi nu îi crede pe cei care spun că vor doar să câştige.

MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România

„Toată lumea este bolnavă de ipocrizie, indiferent de ce ar spune oricine. «Vai de mine, eu nu aș face așa ceva!» Toată lumea ar face-o, trebuie să urmărești rezultatul și cu asta basta! Să nu fim fair-play? Am mai declarat și în alte rânduri: fair-play-ul este pentru… nu mai spun, nu vreau să folosesc cuvinte inferioare.

Mie îmi plac cei care urmăresc un anumit scop și îl și ating, nu cei care spun că «puteam să fac asta, însă nu am făcut-o din cauza faptului că am o moralitate aparte, care nu mi-ar da voie. Să fim serioși!»”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

România se poate califica în optimi şi cu o înfrângere, dar nu la mai mult de patru goluri diferenţă. Pentru acest fapt este nevoie ca Belgia să învingă Ucraina.

Reclamă
Reclamă 4

„Tricolorii” se pot califica astfel în optimi de pe locul al treilea, fiind în luptă cu Ungaria, care are un golaveraj de -3. Echipa naţională se clasează deja peste Croaţia, echipă care s-a clasat pe locul al treilea, şi are două puncte.

Totodată, România poate câştiga grupa şi poate avea un culoar favorabil în optimi. Pentru acest fapt, România are nevoie de victorie în duelul cu Slovacia, iar Belgia să nu învingă Ucraina. De asemenea, România se poate clasa şi pe locul secund, în cazul în care va remiza cu Slovacia, iar Belgia va câştiga cu Ucraina. În acest caz, „tricolorii” ar urma să dea peste Franţa, în optimi.

În cazul în care „tricolorii” vor încheia grupa pe primul loc, se vor duela cu o echipă calificată în optimi de pe locul al treilea. În cazul în care naţionala se va clasa pe locul al treilea, ne-am putea duela cu Spania în optimi.

Reclamă

România şi Slovacia s-au duelat ultima dată în 2013, într-un meci amical care s-a încheiat la egalitate. De asemenea, cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată, într-un meci oficial, în septembrie 2009, când „tricolorii” se impuneau categoric în preliminariile pentru EURO 2010.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și