Închide meniul

„Vlad Chiricheş va fi la EURO 2024?” Răspunsul dat imediat de Mihai Stoichiţă: „Îmi place mult de el!”

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 22:47

Reclamă
„Vlad Chiricheş va fi la EURO 2024? Răspunsul dat imediat de Mihai Stoichiţă: „Îmi place mult de el!

"Vlad Chiricheş va fi la EURO 2024?" Răspunsul dat imediat de Mihai Stoichiţă

Vlad Chiricheş, la finalul unui meci al naţionalei/ Profimedia

„Vlad Chiricheş va fi la EURO 2024?” este întrebarea la care Mihai Stoichiţă a oferit imediat răspunsul. Directorul tehnic de la FRF a declarat că l-a antrenat pe fundaşul central la FCSB, fiind un jucător pe placul său. În privinţa revenirii acestuia la echipa naţională, Stoichiţă a afirmat că totul depinde doar de modul în care se va recupera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în duelul dintre FCSB şi UTA, de la finalul lunii august. De atunci, stopperul de 34 de ani nu a mai bifat niciun minut şi a suferit şi o operaţie. Este de aşteptat la Chiricheş să revină pe teren după pauza competiţională de iarnă.

„Vlad Chiricheş va fi la EURO 2024?” Răspunsul dat imediat de Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiţă este de părere că Vlad Chiricheş are şanse mici să fie în lotul României pentru EURO 2024. Directorul tehnic de la FRF susţine că totul depinde de cum fundaşul va evolua, ca urmare a perioadei îndelungate de inactivitate.

Stoichiţă a mai oferit declaraţii şi despre motivul pentru care Vlad Chiricheş a suferit multe accidentări de-a lungul carierei sale. Oficialul FRF a declarat că fundaşul a fost extrem de solicitat, având în vedere că a evoluat în campionate puternice din Europa. De asemenea, Stoichiţă a mai precizat că există şi posibilitatea ca Chiricheş să fi fost forţat de antrenori să joace cât mai repede, astfel că nu a fost lăsat să se recupereze atât cât avea nevoie.

„(N.r. Vlad Chiricheş prinde lotul pentru EURO 2024) Eu nu cred, pentru că am citit că trebuie să stea patru luni.

Reclamă

(N.r. Dacă ar fi sănătos, ar putea ajuta?) Răspunsul meu asupra lui e obiectiv, deși poate fi interpretat subiectiv. A fost unul dintre jucătorii pe care i-am antrenat la Steaua (n.r. FCSB), foarte talentat, foarte bun, care-mi place foarte mult. Totul depinde la el de prezența fizică. Atât.

Gândește-te în ce campionate a jucat Chiricheș, ce solicitări a avut acolo, duritatea acelor competiții, ritmul de joc, toate coroborate cu anumite deficiențe ale organismului pe care nu le poți cunoaște pot duce la astfel de situații. Poate doctorii l-au forțat să joace, nu l-au lăsat să se recupereze atât cât ar fi trebuit, mă gândesc la toate posibilitățile, nu spun că s-a întâmplat asta. Dar eu îmi pun toate ipotezele posibile în activitatea unui jucător. Să încerc să descopăr care este realitatea”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform gsp.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Fundașul a fost operat în Finlanda

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Oficialul de la FCSB a vorbit despre operația la care a fost supus fundașul, în Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la Cremonese a suferit o ruptură musculară, așa că singura alternativă pe care a avut-o a fost aceea de a fi supus unei intervenții chirurgicale, pentru a putea reveni mai repede pe teren.

„Ideea e că am vorbit doar cu Flavian Arămitu, medicul nostru care a fost în Finlanda cu Chiri (n.r. – Vlad Chiricheş) şi mi-a zis că operaţia a decurs foarte bine.

Altceva nu ştiu. Nici nu ai ce să ştii altceva pentru că începe recuperea. Nu, aici face recuperarea. Poţi face recuperarea unde vrei. Înainte, toată lumea mergea la Bologna. Nu există repaus total la nicio operaţie”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și