Închide meniul

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 8:47

Reclamă
Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: "Ar fi fost de vis"

Vladimir Screciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze. Jucătorul Universităţii Craiova nu este prezent în Germania, din cauza problemelor musculare. Accidentarea sa a recidivat în luna aprilie şi nu a mai prins lotul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, el se va recupera la o clinică din Madrid. Din capitala Spaniei îi va susţine pe „tricolori” şi are încredere că aceştia pot trece de faza grupelor.

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

Vladimir Screciu şi-ar fi dorit enorm să joace împotriva Belgiei la turneul final şi să îşi iar revanşa. El a evoluat în Belgia la Genk şi Lommel timp de 2 ani, înainte de revenirea la Universitatea Craiova:

„Gata vacanţa, pentru mine s-a terminat puţin mai repede. Mă duc la Madrid, la o clinică. Pe timpul perioadei de cantonament vreau să mă refac acolo, să fiu 100%. O să stau două săptămâni acolo şi poate o să mai prind ceva cu echipa.

Îmi pare rău că nu sunt cu ei, dar le doresc multă baftă şi sper să facă tot ce e mai bun. Ne-am îndeplinit un obiectiv şi mă bucur că am făcut şi eu parte din acel grup. Sper să fie totul bine şi să iasă din grupe.

Reclamă
Reclamă 4

Primul meci e foarte important. După primul meci poţi să îţi dai seama ce vrei să faci cu adevărat. Băieţii ştiu asta foarte bine şi ştiu că primul meci e foarte important, împotriva Ucrainei.

Meciul cu Belgia ar fi fost de vis. Am fost acolo şi chiar îmi doream să joc, să pot să îmi iau o revanşă. Sper să ne calificăm şi după rămâne de văzut ce şi cum”, a declarat Vladimir Screciu, pe aeroport.

Screciu are şi o favorită la turneul final din Germania, dar este de părere că Franţa va fi echipa care va ridica trofeul peste o lună:

Reclamă

„Îmi doresc Anglia, dar cred este foarte greu şi mi-a rămas Franţa. Aş pune toţi banii pe Franţa”, a mai spus Screciu.

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri

După eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar (un usturător 6-1 în fața Portugaliei), Elveția s-a mobilizat și a avut o campanie de calificare la EURO 2024 de excepție.

Selecționata din „Țara Cantoanelor” a legat, în perioada 25.03.2023 – 21.11.2023 nu mai puțin de 9 partide fără înfrângere. A fost 5-0 cu Belarus, 3-0 cu Israel, 2-2 cu România, 2-2 cu Kosovo, 3-0 cu Andorra, 3-3 cu Belarus, 1-1 cu Israel și 1-1 cu Kosovo.

Totuși, seria de invincibilitate a Elveției avea să fie oprită de tricolorii lui Edi Iordănescu. În ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, ambele echipe naționale erau calificate la turneul final, însă se luptau pentru primul loc în grupă.

Naționala României a câștigat meciul de pe Arena Națională cu scorul de 1-0 și a obținut primul loc al Grupe E din preliminarii. Astfel, Elveția, marea favorită a acestei grupe, s-a calificat la turneul final de pe locul al 2-lea.

După eșecul în fața României, Elveția a înregistrat, până la EURO, 2 rezultate de egalitate și 2 victorii, în meciurile de pregătire.

La turenul final, elevii lui Murat Yakin au debutat cu dreptul și au obținut cele 3 puncte în fața Ungariei. Pentru naționala din „Țara Cantoanelor” urmează duelul cu Scoția, de pe data de 19 iunie. Meciul se va juca de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și