Închide meniul

Florin Manea forţează transferul unui alt jucător din naţionala României în Premier League: „Are valoare, joacă bine! „

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 13:32

Reclamă
Florin Manea forţează transferul unui alt jucător din naţionala României în Premier League: „Are valoare, joacă bine! „

Florin Manea forţează transferul unui alt jucător din naţionala României în Premier League

Profimedia

Florin Manea forţează transferul unui alt jucător din naţionala României în Premier League. Agentul lui Radu Drăguşin a spus încearcă să îl ducă pe Denis Drăguş în Premier League. Drăguş este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea mizează şi pe faptul că Drăguş are şanse mari să fie convocat de Eci Iordănescu pentru EURO 2024. La începutul acestui an, Florin Manea a intermediat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Drăguş a marcat 11 goluri în toate competiţiile pentru Gaziantep în acest sezon şi este cotat la 2 milioane de euro.

Florin Manea forţează transferul unui alt jucător din naţionala României în Premier League

„Vorbesc cu Denis, dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum. Juve şi cei din Anglia, de pe aici… Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut.

Să îl duc într-un loc ca lumea. Eu aş vrea să îl aduc aici, în Anglia. Are valoare de Premier League, dar nu vorbim de top 5. Vorbim de un West Ham, un Crystal Palace. Eu aşa cred şi deja am avut câteva discuţii. El a mai fost aproape de Stoke City înainte să meargă la Gaziantep. La modul în care se pregăteşte acum şi cum joacă, are o şansă.

Este un jucător care îmi place foarte mult. Destabilizează, a început să şi marcheze. De ce să n-aibă şi el noroc? E şi o chestie de noroc, chiar dacă este şi de valoare. Să sperăm, să vedem ce se întâmplă. Campionatul European este decisiv pentru el. Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League. Eu aşa zic”, a spus Florin Manea pentru fanatik.ro.

Reclamă

Denis Drăguş este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep de la începutul acestui sezon. Drăguş va reveni în Belgia, iar presa din această ţară anunţă că Standard va avea de luat o decizie grea după sezonul de vis făcut de Drăguş în Turcia.

„Denis Draguș calcă pe apă în Turcia. Atacantul a marcat al nouălea și al zecelea gol în 20 de meciuri în campionatul turc.

Dacă prin penalty-ul bine executat a dus-o pe Gaziantep în avantaj, primul gol nu merită ocolit. Drăguș a luat o acțiune pe cont propriu și l-a învins pe portarul advers cu un șut imparabil.

Reclamă 4 / 0/3

La revenirea la Standard, în vară, oficialii clubului vor avea de ales: profită de sezonul bun al fotbalistului și îl vând pentru un profit bun, ori vor conta pe el în sezonul viitor pentru a întări echipa”, au scris belgienii de la walfoot.be.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și