Închide meniul

David de Gea și-a găsit echipă, la un an de la despărțirea de Manchester United! S-a înțeles cu un club de tradiție

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 16:59

Reclamă
David de Gea și-a găsit echipă, la un an de la despărțirea de Manchester United! S-a înțeles cu un club de tradiție

David de Gea și-a găsit echipă, la un an de la despărțirea de Manchester United!

Profimedia

David de Gea și-a găsit echipă, la un an de la despărțirea de Manchester United! După o pauză de un sezon, portarul spaniol a decis să revină în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul Fabrizio Romano a anunțat înțelegerea dintre portar și noul club. Potrivit acestuia, de Gea a semnat cu Fiorentina.

David de Gea și-a găsit echipă, la un an de la despărțirea de Manchester United!

Jurnalistul italian Nicolo Schira a dezvăluit că David de Gea a acceptat un salariu de 2 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri, la Fiorentina.

În această perioadă de mercato, spaniolul a negociat și cu oficialii lui Genoa, clubul la care evoluează George Pușcaș. Totuși, „grifonii” au considerat că pretențiile salariale ale portarului sunt „exagerate”.

Fiorentina va fi al 3-lea club din cariera lui de Gea, ajuns acum la 33 de ani. Acesta a mai evoluat pentru Atletico Madrid (2007-2011) și pentru Manchester United (2011-2023). În momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu a dezvăluit cum a ajuns de la Fiorentina la CFR Cluj

Louis Munteanu a făcut dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj! Atacantul român de 22 de ani a precizat că Neluţu Varga l-a convins să semneze cu ardelenii.

„Cu siguranță o să am evoluții bune așa cum am avut și în aceste sezoane. (n.r. De ce ai ajuns la CFR Cluj?) Pentru că CFR Cluj m-a dorit cel mai mult.

Când am auzit ce ofertă au făcut și cum s-au comportat cu mine toți de aici înainte să vin și cum au vorbit, am spus că aici este locul meu și voi da 100% pentru această echipă.

Reclamă

Când am văzut oferta lor, vă dați seama că am spus din prima ‘Da’. Nu a depins doar de mine. Ei au plătit cel mai mult și așa cum am mai spus mă simt foarte bine aici și cu siguranță o să am evoluții foarte bune aici.

Și el (n.r. Neluțu Varga) a fost un factor principal pot spune. L-am simțit cu adevărat că mă dorește aici. Am vorbit cu el, mi-a spus ce planuri are cu mine. Chiar mi-a făcut plăcere”, a declarat Louis Munteanu pentru fanatik.ro.

„FCSB, în primul rând, nici nu a plătit bani pentru transfer. Au plătit bani, dar nu ca cei de la CFR Cluj. Oferta CFR-ului a fost mult mai mare. Gigi Becali mi-a dat în urmă cu ceva timp telefoane, dar nu i-am răspuns.

Sunt jucător profesionist, atât. (n.r. mesaj de la Farul, Gică Hagi?) Nu, nimic. Vorbisem înainte cu Mister. M-a întrebat ce aş vrea să fac, dar nu era încă oferta de la CFR Cluj atunci. Nu cred că m-aș fi întors la Farul. Era greu să mă întorc din nou acolo. 

(n.r. Pietro Chiodi) M-a ajutat, și-a făcut treaba și îi mulțumesc pe această cale. Nu mă interesează pe mine scandalul dintre agent și Gigi Becali”, a mai declarat Louis Munteanu pentru sursa citată.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

22:48

Louis Munteanu, primul gol pentru CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului de milioane de euro al lui Petrescu

22:41

LIVE TEXTCFR Cluj – Unirea Slobozia 1-0. Petrescu, eliminat! Munteanu, primul gol pentru ardeleni. Gol anulat pentru elevii lui Mihalcea

22:15

LIVE TEXTA început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024! Mihaela Cambei, portdrapelul României

22:05

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

21:39

Mihai Rotaru a anunţat plecarea iminentă a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova: „Are ofertă foarte bună pe 3 ani!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și