Închide meniul

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 12:15

Reclamă
Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

Lionel Messi nu va juca în Argentina - Peru, la Copa America!

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Superstarul, care acuză o problemă musculară, nu va juca în cel de-al treilea meci al Argentinei din etapa a treia de la Copa America, programat sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Samuel, antrenorul secund al echipei naţionale, a explicat că jucătorul în vârstă de 37 de ani, de opt ori câştigător al Balonului de Aur, a fost verificat „zi de zi” pentru o leziune la muşchiul aductor drept.

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America!

„Leo a avut o problemă în meciul precedent şi nu va fi aici pentru acest meci (cu Peru)”, a declarat el, potrivit news.ro.

Argentina, deţinătoarea titlului, este deja sigură de un loc în sferturile de finală după două victorii cu Canada şi Chile.

Argentina are nevoie doar de un egal cu Peru, sâmbătă, la Miami, pentru a se asigura că va termina pe primul loc în Grupa A.

Reclamă
Reclamă 4

„Cel mai bun din istorie!” Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile!

„Cel mai bun din istorie!”, a spus Lionel Messi, care a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Superstarul argentinian a uimit pe toată lumea, prin răspunsul său.

Campionul mondial din 2022 este de părere că Michael Jordan este cel mai bun sportiv din istorie. Fostul jucător legendar, ajuns la 61 de ani, a scris o pagină importantă din istoria baschetului mondial.

Totuși, chiar dacă l-a numit pe Jordan drept cel mai bun sportiv din istorie, argentinianul a recunoscut că nu este un mare fan al baschetului. De asemenea, Lionel Messi și-a uimit fanii și a declarat că și-ar dori să facă o fotografie cu legendarul baschetbalist american.

Reclamă

„Pe plan sportiv, mi se pare cel mai bun din istorie. După ce am văzut serialul despre el și am aflat mai multe… e uimitor. Asta m-a făcut să învăț mai multe despre ce a fost el, și e păcat că nu am putut trăi acea perioadă, să-l văd în direct. Mi-ar fi plăcut foarte mult.

Nu știu multe despre baschet și nu sunt un mare fan, dar cred că el a fost ceva diferit în toate sporturile, nu doar în baschet. Am o mare admirație, și mi s-au cerut atât de multe fotografii, de ce nu pot să am una cu el? Ar fi frumos”, a spus Lionel Messi, potrivit NBA Central.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:20

LIVE TEXTProgramul Ligii 1 din sezonul 2024/25. A început tragerea la sorţi

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și