Închide meniul

„Cel mai bun din istorie!” Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Răspunsul care i-a uimit pe fani

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 17:11

Reclamă
„Cel mai bun din istorie! Lionel Messi a numit cel mai „mare sportiv din toate timpurile! Răspunsul care i-a uimit pe fani

"Cel mai bun din istorie!" Lionel Messi a numit cel mai "mare" sportiv din toate timpurile!

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Inter Miami / Profimedia

„Cel mai bun din istorie!”, a spus Lionel Messi, care a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Superstarul argentinian a uimit pe toată lumea, prin răspunsul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial din 2022 este de părere că Michael Jordan este cel mai bun sportiv din istorie. Fostul jucător legendar, ajuns la 61 de ani, a scris o pagină importantă din istoria baschetului mondial.

„Cel mai bun din istorie!” Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile!

Totuși, chiar dacă l-a numit pe Jordan drept cel mai bun sportiv din istorie, argentinianul a recunoscut că nu este un mare fan al baschetului. De asemenea, Lionel Messi și-a uimit fanii și a declarat că și-ar dori să facă o fotografie cu legendarul baschetbalist american.

„Pe plan sportiv, mi se pare cel mai bun din istorie. După ce am văzut serialul despre el și am aflat mai multe… e uimitor. Asta m-a făcut să învăț mai multe despre ce a fost el, și e păcat că nu am putut trăi acea perioadă, să-l văd în direct. Mi-ar fi plăcut foarte mult.

Nu știu multe despre baschet și nu sunt un mare fan, dar cred că el a fost ceva diferit în toate sporturile, nu doar în baschet. Am o mare admirație, și mi s-au cerut atât de multe fotografii, de ce nu pot să am una cu el? Ar fi frumos”, a spus Lionel Messi, potrivit NBA Central.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

Lionel Messi a fost tentat cu cel mai mare salariu din istorie. Starul argentinian putea fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, dar a ales să refuze oferta colosală primită. Anunţul a fost făcut chiar de şeicul care a negociat cu Messi.

Înainte de a semna cu Inter Miami, Lionel Messi a fost tentat cu o ofertă incredibilă. Conform Bild şi Goal, Anmar Al-Haili, preşedintele Al-Ittihad, a dezvăluit câteva cifre despre oferta făcută celui care a câştigat de opt ori Balonul de Aur.

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro. Dar el a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să se mute în Statele Unite„, a declarat liderul saudit, care s-a arătat surprins „că un jucător poate refuza o ofertă atât de mare de dragul familiei sale„.

Reclamă

„Noi respectăm acest lucru, pentru că familia este mai importantă decât banii„, a adăugat şeicul, citat de news.ro.

În luna decembrie a anului trecut, Lionel Messi a vorbit despre posibilitatea de a ajunge în Saudi Pro League.

„Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la ele împreună cu familia mea înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune a fost să mă întorc la Barcelona, dar acest lucru nu a fost posibil.

Am încercat să mă întorc, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că după aceea m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, care ar putea deveni o ligă importantă în viitorul apropiat.

În calitate de ambasador al turismului pentru Arabia Saudită, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. Era fie Arabia Saudită, fie MLS, iar ambele opţiuni mi s-au părut atractive”, a adăugat Messi.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și