Închide meniul

PAS Lamia – Panserraikos 1-2! Spectacol total în Super Liga Greciei

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 22:07

Reclamă
PAS Lamia – Panserraikos 1-2! Spectacol total în Super Liga Greciei

PAS Lamia - Panserraikos 1-2

Profimedia

PAS Lamia – Panserraikos 1-2 a fost în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 6 a sezonului din Super Liga Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamia – Panserraikos a fost ultimul meci al etapei cu numărul 6. În cadrul acesteia, AEK a învins-o pe Panathinaikos, scor 2-0, Olympiacos s-a impus în fața lui Atromitos, scor 2-0, iar PAOK a fost învinsă de marea rivală Aris Salonic, scor 0-1. Meciurile din Super Liga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

PAS Lamia – Panserraikos 1-2

Final de meci!

Min. 68: Lamia – Panserraikos 1-2! Ring a redus din diferență.

Min. 64: Lamia – Panserraikos 0-2! Betancor și-a trecut numele pe lista marcatorilor!

Reclamă
Reclamă

Min. 36: Lamia – Panserraikos 0-1! Deligiannidis a dat lovitura!

Min. 23: Vlachomitros, de la Lamia, a fost eliminat!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start:

Lamia: Kostic – Leo Andrade, Giannoutsos, Korenzos – Ring, Mekic, Nunez, Radonja – Henriquez, Furtado, Vlachomitros.

Panserraikos: Gugeshashvili – Chantakias, Bergstorm, Davidson, Deligiannidis, Peruzzi, Staikos, Fares – Chatzistravos – Betancor, Tomas.

Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB

Răzvan Lucescu a vorbit înaintea meciului cu FCSB despre problemele pe care le are PAOK. Campioana a pierdut fotoliul de lider din Grecia, după ce a fost învinsă de rivala Aris, cu 0-1, pe teren propriu, live în AntenaPLAY.

A fost primul eşec al campionatului pentru echipa din Salonic, unul care a venit chiar înainte de partida cu FCSB din Europa League. PAOK a lovit de două ori bara şi a ratat şi alte ocazii uriaşe. Singurul gol a venit în minutul 63 şi a fost marcat de Molo, dintr-un unghi aproape imposibil.

„Greşelile decid meciuri. Am făcut greşeli în faţa porţii noastre şi la una dintre ele am luat gol. Am jucat bine. Ar fi trebuit să marcăm, dar nu am făcut-o. Am avut mari ocazii. În fotbal, dacă nu marchezi, nu poţi câştiga. Şi cu poarta goală, nu am reuşit să înscriem. Nu pot vorbi despre oboseală.

Nu am nimic să le zic jucătorilor, au dat totul. Nu-mi aduc aminte un meci cu Aris în aceşti trei ani în care să avem atâtea ocazii. Mai ales că jucăm în faţa unei echipe care se apără aşa în faţa cluburilor de top 4. Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs.

Vântul a avut acelaşi rol pentru ambele echipe. Nu cred că ne-a afectat prea mult. Trebuie să înscriem cu poarta goală. De ce nu am făcut-o? Din mai multe motive. Din cauza presiunii. Este un rezultat dezamăgitor pentru mine. Pe de altă parte, văd şi lucrurile bune şi echipa va continua să progreseze.

Trebuie să fim mai concentraţi pe rezultat. Fotbalul te pedepseşte imediat dacă crezi că nu te poţi afla în pericol. Absenţa lui Brandon? Ne de dor de mişcările lui şi de ocaziile pe care le produce. Se va întoarce”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

23:00

VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei

22:51

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Oltenii lui Gâlcă au urcat pe locul 2! Baiaram și Mitriță au făcut spectacol!

22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 1-1. Dennis Man a egalat pentru „Cruciaţi”! O nouă reuşită pentru internaţionalul român

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și