Închide meniul

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă şi a folosit un cuvânt interzis: „Nimeni nu ne dădea nici măcar 1% şanse!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 10:13 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 11:42

Reclamă
Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă şi a folosit un cuvânt interzis: „Nimeni nu ne dădea nici măcar 1% şanse!

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după PAOK - AEK 3-2. Ce a declarat antrenorul român

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după meciul PAOK – AEK, scor 3-2, care a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Antrenorul român a obţinut o victorie dramatică şi a reintrat în calculele pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Lucescu Jr a revenit de la 1-2, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 90. PAOK s-a apropiat astfel la patru puncte de AEK, dar are şi un meci în minus.

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după PAOK – AEK 3-2

Răzvan Lucescu şi-a felicitat jucătorii şi a avut un mesaj vehement pentru contestatari. Este convins că PAOK face unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani. Mai mult, tehnicianul român a „scăpat” şi un cuvânt interzis în faţa jurnaliştilor.

Suntem o echipă care am început sezonul cu o negativitate uriaşă! Şi noi ne bucurăm de acest sezon **** (n.r. f*****g). Asta e realitatea! Am ajuns în sferturile de finală (n.r. ale Conference League), nimeni nu ne dădea nici 1% şanse! În campionat am început pe locul al 4-lea, nimeni nu credea că ne vom lupta pentru titlu cu această echipă.

Astăzi noi am avut 2-3 ocazii mari, ei au avut 2-3 ocazii. Am înscris 3 goluri, ei au marcat de 2 ori. Dar în Lamia am avut 7 şanse mari şi noi nu am putut înscrie. Azi a fost diferit şi am înscris, acesta este fotbalul!„, a reacţionat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Imaginile cu declaraţiile antrenorului lui PAOK au fost publicate de jurnaliştii de la sport24.gr.

Derby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei

A fost un derby nebun între PAOK şi AEK, meci în care Răzvan Lucescu a făcut o criză de nervi. A fost nevoie chiar de intervenţia poliţiei pentru ca spiritele să se calmeze.

În minutul 72 al partidei, care a fost live în AntenaPLAY, meciul s-a întrerupt, din cauza unui conflict între membrii staff-urilor celor două echipe. A fost nevoie ca poliţiştii să îşi facă apariţia la marginea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu nu a părut a fi implicat în acest conflict, însă în momentul în care poliţia a intervenit, antrenorul român a fost surprins gesticulând nervos către jucătorii săi.

Scorul era de 1-1 în momentul în care partida s-a întrerupt. Ulterior, imediat după ce partida s-a reluat, AEK a preluat conducerea, după golul lui Vida.

PAOK a reuşit egalarea în minutul 81. Yiannis Konstantelias a reuşit „dubla” şi a declanşat nebunia pe arena din Salonic. Camerele tv l-au surprins din nou pe Răzvan Lucescu, care îi îndemna pe suporteri să o încurajeze şi mai mult pe PAOK. Alb-negrii au dat în cele din urmă lovitura, în minutul 90, şi au obţinut o victorie uriaşă.

După fluierul final al duelului de la Salonic, oficialii lui AEK Atena au „luat foc” pe bancă. Chiar tehnicianul echipei a avut o ieșire nervoasă și s-a năpustit asupra adversarilor.

Matias Almeyda nu s-a mai controlat și și-a făcut loc printre oamenii de lângă banca de rezerve și l-a luat de gât pe un oficial al celor de la PAOK! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, pentru ca spiritele să se liniștească.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și