Închide meniul

Romelu Lukaku, transfer de senzaţie! Starul naţionalei Belgiei a dezvăluit echipa la care urmează să evolueze!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 18:32

Reclamă
Romelu Lukaku, transfer de senzaţie! Starul naţionalei Belgiei a dezvăluit echipa la care urmează să evolueze!

Romelu Lukaku, transfer de senzaţie! Starul naţionalei Belgiei a dezvăluit echipa la care urmează să evolueze!

Romelu Lukaku se bucură după un gol marcat pentru naţionala Belgiei / Profimedia Images

Romelu Lukaku a fost întrebat de jurnalişti despre un transfer de senzaţie! Atacantul naţionalei Belgiei a recunoscut că această mutare se va face în curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku îşi încheie împrumutul la AS Roma şi ar urma să revină la Chelsea. El a fost întrebat despre o revenire la Anderlecht. A confirmat că are în plan să se întoarcă la echipa belgiană.

Romelu Lukaku, transfer de senzaţie! Starul naţionalei Belgiei a dezvăluit echipa la care urmează să evolueze!

Rămâne de văzut dacă Anderlecht îl va transfera până când îşi încheie contractul cu Chelsea. Atacantul naţionalei Belgiei ar putea şi să aştepte să îşi încheie înţelegerea cu echipa londoneză. Ar urma o revenire la prima echipă pentru care a jucat la profesionişti.

”O revenire la Anderlecht? Se va întâmpla mai devreme decât crede lumea”, a declarat Romelu Lukaku, într-un interviu pentru RTL sports.

”E clar, Romelu va reveni să joace pentru Anderlecht”, a concluzionat RTL sports după declaraţia dată de atacantul naţionalei Belgiei.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 31 de ani, Romelu Lukaku este cotat de site-ul de specialitat transfermarkt.com la 30 de milioane de euro. El mai are contract cu Chelsea până în vara lui 2026.

„Nu au impresionat!” Reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria: „Părea a fi un sac de box”

Au apărut reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria. Presa din ţările cu care tricolorii vor juca la EURO 2024 au urmărit amicalul de pe stadionul Steaua, penultimul al echipei lui Edi Iordănescu înainte de turneul final din Germania.

România nu a făcut un joc strălucit şi a încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul cu Bulgaria. Ultimul test înainte de EURO 2024 va avea loc vineri, de la ora 21:00. Meciul România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Jurnalişti din Belgia şi Ucraina nu au fost impresionaţi de jocul prestat de România, cu doar câteva zile înaintea Campionatului European.

„România a făcut puțină impresie într-un meci amical cu Bulgaria. Românii au încercat să marcheze contra vecinilor din sud timp de 90 de minute, dar au încheiat meciul fără gol, după ce au ratat și un penalty. Pe de altă parte, Bulgaria a fost la fel de incapabilă să treacă prin apărarea României”, au scris belgienii de la hln.be.

„Se aştepta o victorie uşoară a vecinilor noştri”

„Echipa națională a României va fi primul adversar al echipei naționale a Ucrainei la Euro 2024, așa că a fost interesant să vedem meciul lor amical cu Bulgaria. Adversarul, vorbind în termeni din pugilism, părea a fi un “sac de box” – din noiembrie 2022, bulgarii au câștigat doar un meci din 13, împotriva Tanzaniei. Se aștepta o victorie ușoară a vecinilor noștri.

Tricolorii au deținut într-adevăr inițiativa și au controlat mingea 60% din timp, fără a permite adversarilor nimic. În prima repriză, gazdele ar fi putut marca de trei ori, primul moment de gol venind deja în minutul 3 – Răzvan Marin a primit o pasă penetrantă de la Man și a șutat din interiorul careului. Portarul a parat.

În minutul 19, același Răzvan Marin a primit o pasă filtrantă de la Drăguș, a driblat portarul și a ajuns într-un unghi ascuțit, dar nu a reușit să marcheze. În minutul 43, el l-a scos pe Drăguș în fața porții, dar Denis a șutat pe lângă bara din dreapta. În cele din urmă, echipele au plecat la vestiare cu scorul de 0-0. La începutul celei de-a doua reprize, Stanciu a obținut un penalty, însă Man nu a reușit să-l transforme în gol.

România nu a mai reușit să organizeze ceva mai interesant, iar bulgarii au avut chiar și câteva contraatacuri periculoase. În cele din urmă, fluierul final a consemnat o remiză albă, scor 0-0 – adversarul nostru de la Euro încă nu a impresionat”, au scris şi ucrainenii de la football24.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și