Închide meniul

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK: „Nu mă relaxează!”

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 11:30

Reclamă
Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK: „Nu mă relaxează!

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK

Captură AntenaSport

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK. Antrenorul liderului din Grecia nu este relaxat, în ciuda faptului că echipa sa nu a mai pierdut niciun meci din luna octombrie. Acesta susţine că poziţia din clasament îi oferă şi o mare responsabilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK traversează un sezon de vis, fiind pe primul loc în Grecia, cu un punct peste rivala Panathinaikos. Trupa lui Răzvan Lucescu este şi calificată în optimile Conference League, după ce şi-a câştigat grupa.

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK

Răzvan Lucescu a analizat problemele legate de arbitraj din Grecia. Acesta a transmis că echipa sa va fi dezavantajată clar de faptul că va evolua fără spectatori în tribune, până în luna februarie. Această măsură a fost luată de autorităţi, pentru a opri violenţele dintre suporteri.

De asemenea, întrebat dacă a traversat un an de vis, Răzvan Lucescu a oferit un răspuns tranşant. Antrenorul a declarat că, în ciuda perioadei senzaţionale traversate de PAOK, nu are linişte de sărbători, deoarece poziţia din clasament şi calificarea în optimile Conference League îi oferă o responsabilitate foarte mare.

„De fiecare dată când a fost ceva legat de PAOK, PAOK a fost pedepsită. Ni s-a luat un titlu, am pierdut o Cupă pe greşeli mari. Am avut an de an meciuri jucate fără spectatori, dar de data asta chiar n-am făcut nimic. Vom încerca să transformăm această poveste într-un punct de a motiva şi mai tare echipa.

Reclamă

Am jucat toate derby-urile în deplasare, la Panathinaikos, la Olympiakos, la AEK, cu stadioane pline. De data asta, vom juca fără spectatori. Va fi un dezavantaj, dar vom încerca să creăm o altă motivaţie, o stare de bine, de forţă, să obţinem maximum din fiecare meci.

La VAR nu sunt greci, au fost şi, şi. În ultimele etape, au fost arbitrii greci. Au fost incidente, discuţii, între arbitrii greci şi partea politică din fotbal. S-au stabilit nişte lucruri, lucrurile merg bine acum. Nu au fost incidente, nu au fost subiecte de discuţie. Sper să fie în continuare bine, să ne vedem de treabă pe teren.

E frumos, am terminat anul excelent, o perioadă lungă de şase luni. Dar asta nu mă relaxează, din contră, creează şi mai mare responsabilitate, gândurile mele nu sunt la fericirea de Crăciun”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu, victorie fabuloasă în Grecia

Răzvan Lucescu a obținut o victorie fabuloasă în Grecia. Echipa tehnicianului român s-a distrat în ultimul meci jucat şi s-a impus la scor de tenis, 6-0, în duelul cu Kifisia.

Giannis Konstantelias a deschis scorul pentru PAOK în deplasarea de la Kifisia, în minutul 13, iar până la pauză oaspeţii au mai marcat de alte două ori: Brandon Thomas (min. 28) şi Kiril Despodov (min. 34), notează news.ro.

Thomas Murg a făcut 4-0 în startul reprizei secunde, minutul 52, şi meciul era deja jucat. Însă elevii lui Lucescu au mai înscris de două ori până la final, prin Magomed Ozdoev (min. 72) şi Theocharis Tsingaras (min. 80), pentru un 6-0 care reprezintă cea mai categorică victorie a echipei lui Răzzvan Lucescu în acest sezon.

În momentul de față, PAOK este lider în campionat, cu 35 de puncte, urmată de Panathinaikos (34 de puncte). Kifisia se află pe penultima poziţie a ierarhiei, a 13-a, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și