Închide meniul

Nicușor Bancu a fost sincer după amicalul cu Slovacko. A tras un semnal de alarmă după remiza din Antalya: „Asta e problema”

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 19:54

Reclamă
Nicușor Bancu a fost sincer după amicalul cu Slovacko. A tras un semnal de alarmă după remiza din Antalya: Asta e problema”

Nicușor Bancu a fost sincer după amicalul cu Slovacko

Nicușor Bancu / Profimedia

Nicușor Bancu a fost sincer după amicalul cu Slovacko. Fundașul de la Universitatea Craiova a vorbit despre situația de la echipă, după o partidă amicală din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Ivaylo Petev au obținut o remiză cu formația care se află pe locul al 4-lea în campionatul din Cehia. În cadrul acestei partide, ambele echipe au ajuns foarte ușor la poartă, iar acest lucru a fost remarcat și de Nicușor Bancu.

Nicușor Bancu a fost sincer după amicalul cu Slovacko. Analiza fundașului de la Universitatea Craiova

Fundașul echipei din Bănie este de părere că formația sa ratează mult prea multe ocazii și primește gol mult prea ușor. Nicușor Bancu a tras astfel un semnal de alarmă și a transmis faptul că aceste probleme ar trebui rezolvate până la meciul cu Farul Constanța, prima partidă a oltenilor din 2024.

”Am ratat foarte mult, am primit și gol. Probabil că și asta e o problemă (n.r. că ratăm mult și primim gol). La 1-0 stai cu emoții, orice fază poate să fie gol, nu este bine, încercăm pe viitor să lucrăm mai mult pe faza de atac.

Am încercat să pregătim toate părțile, acasă sigur vom pune la punct acest lucru. Sperăm să marcă mai mult decât am făcut-o. Aștept să înceapă campionatul. Am muncit foarte mult cu toții, am suferit destul. Așteptăm duminică să vină cât mai multă lume la stadion, să batem. Eu nu am probleme cu condiția fizică, mă bucur că și colegii mei au avut aceeași atitudine”, a spus Nicușor Bancu.

Reclamă

De asemenea, fundașul echipei patronate de Mihai Rotaru a vorbit și despre situația lui Alexandru Mitriță, jucător care nu a fost în lotul lui Ivaylo Petev pentru această partidă amicală.

”Mă bucur că toată lumea este sănătoasă, chiar dacă Mitri a avut ceva probleme acum, dar nu este grav. Speram ca și Screciu să-și revină în curând, ne-am pregătit foarte bine, ne-am descurcat mai bine ca în primul meci”, a mai spus Nicușor Bancu.

Jucătorul de la Universitatea Craiova care este refuzat de toată lumea

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Universitatea Craiova nu reușesc să îl împrumute pe Alexandru Ișfan la altă echipă, în această perioadă de transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul oltenilor, Ivaylo Petev, a anunțat coducerea că nu se va baza pe Ișfan pentru următoarea parte a sezonului, iar oficialii din Bănie au decis să îl ofere pe acesta la mai multe cluburi din prima ligă, sub formă de împrumut.

Sursa citată anterior anunță faptul că prima echipă care l-a refuzat pe Ișfan a fost Universitatea Cluj. Au urmat apoi Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt.

Ajuns la 23 de ani, Alexandru Ișfan a ajuns la Universitatea Craiova în luna ianuarie a anului 2023, în schimbul sumei de 650.000 de euro. A adunat 27 de meciuri pentru olteni în tot acest timp, partide î ncare a reușit să ofere o singură pasă decisivă.

În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior îl cota la 800.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și