Închide meniul

Imagini teribile cu tuşiera de la Betis – Bilbao! Guadalupe Porras, accidentare horror după ce s-a lovit de o cameră TV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 18:28

Imagini teribile cu tuşiera de la Betis – Bilbao! Guadalupe Porras, accidentare horror după ce s-a lovit de o cameră TV

Imagini teribile cu tuşiera de la Betis - Bilbao

Guadalupe Porras, accidentare horror după ce s-a lovit de o cameră TV / Captură Twitter

Au apărut imagini teribile cu tuşiera de la meciul Betis – Athletic Bilbao, din etapa a 26-a din La Liga. Guadalupe Porras a suferit o accidentare horror în primul sfert de oră, când Avila a deschis scorul pentru gazdele de pe Benito Villamarin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul nu a fost surprins iniţial de televiziunea care produce meciul. Astfel că toată lumea a fost surprină în momentul în care arbitra era prăbuşită pe teren şi cerea intervenţia medicilor.

Imagini teribile cu tuşiera de la Betis – Athletic Bilbao

Guadalupe Porras avea faţa plină de sânge. Imaginile cu ea au fost pur şi simplu greu de văzut.

Abia după s-a aflat că tuşiera s-a lovit de o cameră TV în timp ce alerga pe marginea terenului, în timpul unei faze de atac. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei la marginea gazonului.

Reclamă

Guadalupe a fost urcată pe targă şi transportată de urgenţă la spital. S-au făcut eforturi pentru a i se opri sângerarea de la nivelul feţei.

Al patrulea arbitru, Holgueras Castellanos, a trebuit să preia atribuţiile la marginea terenului, în timp ce Guadalupe Porras a fost urcată pe targă şi dusă la spital pentru a îi fi tratată lovitura de la cap. Arbitra de centru Cuadra Fernandez i-a informat imediat pe Manuel Pellegrini şi Ernesto Valverde despre ceea ce s-a întâmplat şi că a luat decizia de a se continua meciul în acel context.

Reclamă 4 / 0/3

Cei aflaţi pe bancă şi-au manifestat inițial îngrijorarea față de starea fizică a asistentei, care a fost nevoită să fie schimbată„, anunţă spaniolii de la as.com.

Imaginile apărute pe reţelele sociale sunt unele uluitoare.

Betis şi Athletic Bilbao sunt în luptă pentru calificarea în cupele europene. Alb-verzii sunt pe locul 7, în timp ce Bilbao ocupă locul 5 şi speră la Champions League. Bascii aveau şansa de a o egala la puncte pe Atletico Madrid în cazul unei victorii.

Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe

Xavi a venit cu un anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe şi a câştigat cu 4-0. Antrenorul catalanilor a uimit pe toată lumea, după partida din campionat.

Antrenorul echipei blaugrana a spus că rezultatul înregistrat în campionat este unul excelent pentru echipa sa. Totodată, Xavi a surprins la interviu și a spus că echipa sa este capabilă să câștige La Liga și Liga Campionilor.

Întotdeauna este important să câștigi. Asta ne dorim mereu, asta îmi transmit jucătorii prin modul în care se antrenează. Da, este adevărat că Barcelona s-a regăsit, arătăm lumii cea mai bună versiune a noastră.

Reclamă

Am făcut un meci convingător, foarte bun, am stat excelent în teren şi când nu am avut mingea. Am învins cu 4-0 împotriva unui adversar foarte curajos, care a jucat cu o apărare foarte avansată.

Cred că este devreme, dar avem opțiuni în La Liga şi în Liga Campionilor. Am făcut un pas înainte, suntem într-un moment bun și trebuie să credem până la capăt că putem câştiga ambele competiţii.

„Timingul” pentru revenirea noastră e perfect, sper să ne menţinem aceeaşi faţă şi în următoarele partide”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și