Închide meniul

Jucătorul care se luptă la titlu cu Girona, dezvăluiri despre perioada petrecută în România: „Atunci am atins cel mai slab nivel”

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 23:44

Reclamă
Jucătorul care se luptă la titlu cu Girona, dezvăluiri despre perioada petrecută în România: „Atunci am atins cel mai slab nivel

Jucătorul care se luptă la titlu cu Girona, dezvăluiri despre perioada petrecută în România

Aleix Garcia şi Savio, în timpul unui meci al celor de la Girona / Profimedia

Jucătorul care se luptă la titlu cu Girona, dezvăluiri despre perioada petrecută în România. Aleix Garcia se află în cea mai bună formă a carierei la Girona, liderul surpriză din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Girona este pe primul loc după 13 etape, peste Real Madrid şi Barcelona. Aleix Garcia, unul dintre cei mai importanţi jucători şi căpitanul celor de la Girona, nu îşi aduce aminte cu bucurie de perioada în care a evoluat în România, la Dinamo.

Jucătorul care se luptă la titlu cu Girona, dezvăluiri despre perioada petrecută în România

Spaniolul de 26 de ani a ajuns la Dinamo în octombrie 2020 şi a plecat din Ştefan cel Mare după doar câteva luni. În ianuarie 2021 revenea în Spania, la Eibar, după care semna cu Girona în luna iulie a aceluiaşi an.

În tricoul „câinilor”, Garcia a evoluat doar de 8 ori. Perioada petrecută la Dinamo a reprezentat cel mai greu moment al carierei sale, iar fostul fotbalist care a fost legitimat la Manchester City a dezvăluit că a lucrat cu psihologii de la Villarreal în toată această perioadă.

„Am fost în vestiare precum cel al lui City, acolo unde toată lumea este un star. Apoi eşti împrumutat la echipe la care nu ai vrea să ajungi, dar pentru că ai contract cu City îţi spui că te vei întoarce.

Reclamă

Când am ajuns în România mi-am deschis ochii. Am lucrat cu psihologii pe care i-am avut şi la Villarreal. Dinamo este echipa la care am atins cel mai slab nivel. Am avut noroc că Eibar mi-a oferit o şansă şi echipele din prima ligă m-au văzut.

Ştiam că trebuie să îmbunătăţesc multe lucruri din punct de vedere mental. Sunt convins că revenirea la Girona a fost bună pentru mine. Michel (n.r. antrenorul lui Girona) mi-a oferit o oportunitate pe care nu o să o uit niciodată. Acea încredere care m-a maturizat ca fotbalist”, a declarat Aleix Garcia, potrivit marca.com.

Aleix Garcia: „Nu e o coincidenţă că Girona este pe primul loc în La Liga”

Aleix Garcia a vorbit cu cei de la Marca şi despre faptul că Girona este pe primul loc în La Liga, după 13 etape din acest sezon. Căpitanul celor de la Girona consideră că nu este o coincidenţă, dar este conştient că va fi dificil să câştige titlul:

Reclamă 4 / 0/3

„În acest moment, faptul că suntem pe primul loc nu este o coincidenţă. Aceste 13 meciuri nu sunt o coincidenţă. Nu e noroc. Trebuie să o luăm pe Girona în considerare.

Arătăm că putem să ne batem cu oricine. Suntem conştienţi că va fi dificil să câştigăm La Liga. Vom încerca să fim acolo sus cât mai mult timp. Când ne vom apropia de final, vom vedea care va fi obiectivul nostru”, a mai spus Aleix Garcia.

Aleix Garcia a fost integralist în toate cele 13 meciuri disputate de Girona în acest sezon. Spaniolul a marcat 3 goluri şi a oferit 4 pase de gol. Acum, spaniolul a intrat în atenţia mai multor cluburi din La Liga, precum Barcelona şi Atletico Madrid. Pentru prestaţiile foarte bune de la Girona, Aleix Garcia a fost convocat la naţionala Spaniei. El a debutat în meciul cu Cipru, câştigat de spanioli cu 3-1, în preliminariile EURO 2024.

Pentru Girona urmează două meciuri pe teren propriu, cu Bilbao şi Valencia, înainte de meciul din deplasare cu Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și