Închide meniul

Adnan Golubovic forțează plecarea de la Dinamo! Lovitură pentru „câni”, după salvarea de la retrogradare

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 10:26

Reclamă
Adnan Golubovic forțează plecarea de la Dinamo! Lovitură pentru „câni, după salvarea de la retrogradare

Adnan Golubovic forțează plecarea de la Dinamo!

Adnan Golubovic / Profimedia

Adnan Golubovic forțează plecarea de la Dinamo! Portarul din lotul lui Zeljko Kopic nu este mulțumit, chiar dacă echipa a rămas în Liga 1 și își dorește un nou angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul sloven a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, în cadrul acestui sezon. Golubovic a contribuit din plin la salvarea „câinilor”, având în vedere că și-a salvat colegii în anumite partide.

Adnan Golubovic forțează plecarea de la Dinamo!

Acum însă, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Golubovic este nemulțumit de salariul pe care îl încasează și vrea să plece de la Dinamo.

Sursa citată anunță faptul că slovenul încasează 7.000 de euro lunar la echipa lui Zeljko Kopic. Chiar dacă este un salariu bun pentru campionatul intern, anumiți jucători aduși în pauza de iarnă câștigă dublu la Dinamo.

În momentul de față, Adnan Golubovic ar fi atras interesul unor formații din Croația, astfel că plecarea acestuia de la echipa lui Zeljko Kopic ar fi doar o chestiune de timp.

Reclamă
Reclamă 4

Golubovic a ajuns la Dinamo în vara anului trecut, după ce și-a încheiat contractul cu FC Koper. A adunat 44 de meciuri în tricoul „câinilor”, în care a încasat 58 de goluri. În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cine va fi antrenorul lui Dinamo, în sezonul viitor

Andrei Nicolescu a declarat că Zeljko Kopic este confirmat în funcţia de antrenor al lui Dinamo, pentru sezonul viitor. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că antrenorului croat i s-a prelungit automat înţelegerea, astfel că nu se va pune problema ca acesta să plece.

De asemenea, pe lângă Zeljko Kopic, Andrei Nicolescu a dezvăluit că şi o parte dintre titulari vor continua la Dinamo, printre care Dennis Politic şi Eddy Gnahore.

Reclamă

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat și probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu.

Dintre cei ale căror contracte le-au expirat, cu siguranță vă pot spune că Răzvan Patriche va primi o ofertă din partea noastră să rămână încă un an pentru că a dovedit curaj, dorință, muncă și suflet pus în slujba lui Dinamo.

Politic are contract, cu Velkovski am intrat în negocieri, Gnahore are contract. La anul acești jucători vor fi mult mai pregătiți de Superliga, de la Golubovic la Homawoo, Politic, Gnahore, poate și Hakim Abdallah”, a declarat Andrei Nicolescu, la Radio Gold FM.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și