Închide meniul

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 21:03

Reclamă
Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: "O să vedeţi"

Adrian Mititelu / Profimedia

Adrian Mititelu a avut verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB. Patronul celor de la FCU Craiova are mare încredere în fostul său jucător şi este convins că acesta va deveni titular la echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului belgian, despre care a spus că poate juca pe 4-5 posturi.

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi”

William Baeten s-a transferat în această vară la FCSB, iar Adrian Mititelu consideră că belgianul este un jucător fantastic pentru campionatul nostru:

„El (n.r. Baeten) va fi titular la FCSB și va fi unul dintre cei mai buni jucatori de la ei, s-au întărit cu el. Nu o să fie aglomerație (n.r. concurență) pentru Baeten, o să vedeți.

Nu este niciun jucător la FCSB care să-l țină pe Baeten rezervă. Joacă 4-5 posturi. Poziția lui principală este de mijlocaș central. Este un jucător complet. Pentru România este un jucător fantastic”, a declarat William Baeten, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt.com, William Baeten a fot unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Adrian Mititelu. El a marcat 6 goluri şi a oferit 3 pase de gol în 35 de meciuri disputate sezonul trecut.

Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

Adrian Mititelu s-a declarat şocat, după ce a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten. Imediat după ce belgianul a fost prezentat oficial la FCSB, latifundiarul din Pipera a transmis că înţelegerea acestuia i-ar putea fi reziliată, în cazul în care acesta ar avea o problemă medicală la genunchi.

După ce a auzit declaraţiile lui Gigi Becali, Adrian Mititelu a oferit o reacţie tranşantă. Acesta a „rămas mască” de afirmaţiile patronului de la FCSB, oferind asigurări că William Baeten nu se confruntă cu nicio problemă medicală.

Reclamă

„Eu am văzut aseară, la televizor, ce a zis Becali. Nu știu de unde a scos asta, cine i-a zis așa ceva. Am rămas șocat. Am vorbit și cu Baeten. E adevărat că nici el nu înțelegea nimic. Nu a avut nicio accidentare la genunchi!

La noi s-a antrenat la capacitate maximă, a făcut pregătirea la sânge, cum se zice. I-am întrebat și pe doctorii mei din club dacă se pune problema de așa ceva și au zis că nu e nimic.

În plus, am văzut că băiatul a făcut și vizita medicală la ei acolo. Din ce știu, actele sunt semnate de toată lumea. Și de Becali. Chiar nu înțeleg de unde i-a venit asta. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

21:56

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!”

21:36

„Nu ne-am înţeles!” Victor Angelescu, reacţie fermă despre plecarea lui Albion Rrahmani! Ce a spus despre viitorul atacantului

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și