Închide meniul

„De unde a scos asta?” Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 17:10

Reclamă
„De unde a scos asta? Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Mititelu s-a declarat şocat, după ce a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten. Imediat după ce belgianul a fost prezentat oficial la FCSB, latifundiarul din Pipera a transmis că înţelegerea acestuia i-ar putea fi reziliată, în cazul în care acesta ar avea o problemă medicală la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten este ultimul jucător transferat de Gigi Becali, la FCSB, fiind al patrulea transfer al verii, după David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu.

Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

După ce a auzit declaraţiile lui Gigi Becali, Adrian Mititelu a oferit o reacţie tranşantă. Acesta a „rămas mască” de afirmaţiile patronului de la FCSB, oferind asigurări că William Baeten nu se confruntă cu nicio problemă medicală.

De asemenea, Adrian Mititelu a subliniat faptul că nici William Baeten nu a înţeles motivul pentru care Gigi Becali a oferit astfel de declaraţii despre el, ţinând cont de faptul că a efectuat deja vizita medicală, la FCSB.

Eu am văzut aseară, la televizor, ce a zis Becali. Nu știu de unde a scos asta, cine i-a zis așa ceva. Am rămas șocat. Am vorbit și cu Baeten. E adevărat că nici el nu înțelegea nimic. Nu a avut nicio accidentare la genunchi!

Reclamă
Reclamă 4

La noi s-a antrenat la capacitate maximă, a făcut pregătirea la sânge, cum se zice. I-am întrebat și pe doctorii mei din club dacă se pune problema de așa ceva și au zis că nu e nimic.

În plus, am văzut că băiatul a făcut și vizita medicală la ei acolo. Din ce știu, actele sunt semnate de toată lumea. Și de Becali. Chiar nu înțeleg de unde i-a venit asta. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ uluitor despre William Baeten, după ce belgianul a fost prezentat oficial la FCSB.

Reclamă

Patronul roş-albaştrilor a transmis, după ce FCSB a învins Virtus şi în retur, cu 4-0, că William Baeten va trebui să semneze un alt contract cu roş-albaştrii dacă rezultatul investigaţiilor medicale va arăta că jucătorul are probleme la genunchi.

Baeten, da, dar stai să vedem şi Baeten, să vadă rezultatul medical. Stai să vedem ce zice doctorul. E un dubiu, la genunchi. Dar nu e problemă. El e ca şi luat. Va trebui să semneze un alt contract, dacă cumva se întâmplă o accidentare în acel loc putem să reziliem contractul. O să vrea, altfel nu fac contractul. Cu acordul părţilor. Nu punem că dacă se accidentează, punem că dacă accidentarea e exact în acel loc”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB luni seară. Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul belgianului. Suma de transfer este de 300.000 de euro, iar FCU Craiova a păstrat un procent de 50% dintr-un viitor transfer.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:16

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și