Închide meniul

„Aici îmi văd viitorul!” Jucătorul care vrea să plece de la FCSB: „Nu mai ţin legătura cu colegii!”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 18:17

Reclamă
„Aici îmi văd viitorul! Jucătorul care vrea să plece de la FCSB: „Nu mai ţin legătura cu colegii!

Jucătorul care vrea să plece de la FCSB

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Hepta

Ianis Stoica este jucătorul care a dat de înţeles faptul că vrea să plece de la FCSB. Atacantul de 20 de ani a dezvăluit că nu mai ţine legătura cu jucătorii roş-albaştrii, şi îşi vede viitorul la U Cluj, echipă la care este împrumutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a fost cedat sub formă de împrumut de FCSB la U Cluj la începutul anului. În acest sezon, tânărul atacant are cifre excelente, marcând cinci goluri şi oferind patru assist-uri în cele 17 meciuri bifate.

Jucătorul care vrea să plece de la FCSB

Ianis Hagi a dezvăluit că îşi doreşte să intre în play-off alături de U Cluj, şi de asemenea să câştige şi Cupa României. Vârful a declarat că se simte excelent la formaţia ardeleană, la care îşi vede viitorul.

Acesta a dat de înţeles că nu se mai gândeşte la o revenire la FCSB, şi vrea să prindă un transfer în străinătate, însă nu se grăbeşte să facă acest pas, fiind concentrat pe ceea ce are de făcut la U Cluj.

„Din ultimii trei ani, pot să spun că doi și jumătate au fost foarte buni. Anul trecut n-am fost în formă timp de câteva luni, dar, în rest, lucrurile au mers bine. Acum, mă gândesc să intru cu U Cluj în play-off. Apoi, poate rămân definitiv aici, nu știu ce va fi. Să intrăm în play-off, apoi vedem. Vreau și Cupa României cu Universitatea.

Reclamă

Mi-ar plăcea să fac pasul în străinătate, asta e clar. Deocamdată, sunt focusat pe acest proiect de la Cluj. Vreau să intrăm în play-off. În viitor, mi-ar plăcea să merg și să joc într-un alt campionat. Dar e bine să nu sar etapele, să trec prin toate. Vreau să am realizări aici, mă concentrez la asta.

(N.r. Mai ţii legătura cu foştii colegi de la FCSB) Nu prea. Sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut la Universitatea. Când ești la un club, te gândești acolo, ești cu mintea și cu sufletul. Te pregătești, te antrenezi, vrei să câștigi, te rupi, oarecum, de ceea ce ai făcut înainte”, a declarat Ianis Stoica, conform flashscore.ro.

Ianis Stoica, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Gigi Becali

Ianis Stoica a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația cu Gigi Becali. Jucătorul de 20 de ani, împrumutat la U Cluj, a vorbit despre experieța sa cu patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns acum la 20 de ani, Ianis Stoica a fost unul dintre „pariurile” lui Gigi Becali, care a primit și o clauză uluitoare în contractul cu vicecampioana României. Este vorba de suma de 500 de milioane de euro.

Eram și mic, nu mi-a spus-o niciodată (n.r. că îl apreciază). Eu nu am vorbit niciodată cu el lucruri de genul ăsta. Am discutat o singură dată, când a fost dumnealui în bază. Nu-mi permit să-l sun. Eu aveam discuții cu antrenorii, am încercat să-mi fac treaba.

(n.r. despre clauza de 500 de milioane de euro) Mi-a dat și încredere, dar era și presiune. Nu sunt deciziile mele. Eu respect poziția clubului și știu că trebuie să-mi fac treaba cât pot de bine. Îmi plăcea presiunea asta, nu mă incomoda. Îmi place să joc cu presiune”, a spus Ianis Stoica, potrivit flashscore.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și