Închide meniul

Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru”

Publicat: 6 mai 2024, 10:23 / Actualizat: 6 mai 2024, 15:25

Reclamă
Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru

Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Alexandru Băluţă a avut un discurs devastator la adresa lui Mihai Rotaru, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Băluţă a provocat un scandal uriaş vara trecută când a ales să semneze cu FCSB şi să refuze oferta celor de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a spus că nu a mai ajuns la Universitatea Craiova, care era prima opţiune în acest moment, pentru că Mihai Rotaru nu a vrut să îi dea bani la semnătură.

Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB

”Sincer, nu mă așteptam să nu mă înțeleagă! Dar nu o să regret niciodată. Am trecut prin multe, mai ales de atunci până în momentul ăsta. Am învățat destul de multe.
Mihai Rotaru nu a vrut să-mi dea bani la semnătură, nu avea nicio legătură cu jocurile. Eu am familie, am doi copii acasă, dânsul a fost la nunta mea și nu poți să spui niciodată asemenea lucruri despre mine.

(N.r.Dacă a mai discutat cu Mihai Rotaru) Nu, și nici nu-mi doresc să mai am vreodată o discuție. Am rămas dezamăgit de ce am auzit la televizor în acea perioadă. Inițial nu au fost bani la semnătură. A fost vorba de un contract fără bani la semnătură. Doar salariu, banii la semnătură au apărut, așa, pe parcurs. ”, a declarat Băluță pentru fanatik.ro.

Ce a spus Mihai Rotaru despre Alexandru Băluţă

Patronul Universităţii Craiova a dat de pământ cu jucătorul pe care a dorit să îl transfere, dar care a decis să accepte oferta rivalei FCSB.

Reclamă

Nu există varianta mea, există ce s-a întâmplat. Aseară am spus că nu mai vorbesc despre persoane care nu mai există.

Dar am auzit astăzi niște declarații care m-au deranjat. Când Băluță, crescut de noi, a terminat contractul cu Academia Puskas l-am sunat acum 4 săptămâni și mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima lui opțiune e să joace în străinătate. I-am spus că e pe masă o ofertă pentru el, să își caute tot ce se poate și dacă nu găsește să vină la noi.

I-am dat salariul pe care îl ia acum la FCSB, încă nu venise Alex Mitriță. M-a sunat acum zece zile să mă întrebe dacă putem vorbi, i-am spus că eram în București și i-am spus când vin în Craiova. M-am întâlnit cu el și mi-a spus să discutăm direct cu impresarul”, a declarat Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și