Închide meniul

FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2! Gol superb reuşit de Mitriţă! Nicolo Napoli a început cu „stângul” al zecelea mandat

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 22:45

FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2! Gol superb reuşit de Mitriţă! Nicolo Napoli a început cu „stângul al zecelea mandat

FCU Craiova - Universitatea Craiova

Jucătorii Universităţii Craiova, în timpul unui meci/ Hepta

FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2 a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii lui Ivaylo Petev au întors rezultatul în repriza secundă, în şase minute, după ce trupa lui Nicolo Napoli a condus la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Aurelian Chiţu. Universitatea Craiova a egalat prin Alexandru Mitriţă, în minutul 71, iar la şase minute distanţă, Ştefan Baiaram şi-a dus echipa în avantaj şi a stabilit scorul final.

FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2

Final! FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2! Trupa lui Ivaylo Petev a obţinut un succes la limită, după ce a întors scorul în repriza a doua. În prima etapă din play-off, oltenii lui Rotaru se vor duela cu CFR Cluj, în deplasare.

Min. 77: FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2! Baiaram a reuşit să marcheze, cu o lovitură de cap perfectă!

Min. 71: FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-1! Alexandru Mitriţă a reuşit să egaleze, marcând superb! Acesta a înscris cu o „boltă” peste portar, din pasa lui Nicuşor Bancu.

Reclamă

Min. 45+4: FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-0! Aurelian Chiţu a reuşit să deschidă scorul, cu o reluare din faţa porţii, după respingerea unui apărător advers.

Min. 28: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Baiaram a trimis un șut, din interiorul careului, dar Popa a reușit să respingă.

Min. 16: Ocazie pentru FCU Craiova! Bahassa a trimis un șut de la distanță, care a fost prins de Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: S-a reluat partida

UPDATE: Meciul a fost întrerupt din cauza obiectelor pirotehnice aruncate în teren.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, N. Bancu – Al. Crețu, Al. Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță
Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Sezonul regulat din Liga 1 se încheie cu duelul de pe stadionul Ion Oblemenco dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova, duel care se anunţă extrem de încins.

Reclamă

Gazdele nu au mai câştigat de pe 2 februarie, din meciul de pe teren propriu cu Dinamo. Au urmat patru înfrângeri şi un rezultat de egalitate, iar Giovanni Constantino a fost înlocuit pe banca tehnică cu Nicolo Napoli, cel care va începe la FCU Craiova al zecelea mandat.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are trei victorii şi trei remize în ultimele şase partide din Liga 1 şi a dat uitării începutului modest din 2024.

Înaintea ultimei etape a sezonului regulat, FCU Craiova se află pe locul 13, cu 31 de puncte, în timp Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 46 de puncte. În tur, partida dintre Universitatea Craiova şi FCU Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

Napoli va debuta pe banca echipei în acest chiar în derby-ul oraşului de duminică seară, cu Universitatea Craiova. Italianul a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a dezvăluit un simplu telefon din partea lui Adrian Mititelu a fost suficient ca el să revină la echipă.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și