Închide meniul

„De ce să fiu demis?” Andrea Mandorlini şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Sepsi: „Cine spune că sunt rezultate proaste?”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 23:42

De ce să fiu demis?” Andrea Mandorlini şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Sepsi: „Cine spune că sunt rezultate proaste?

Andrea Mandorlini nu concepe să fie dat afară de la CFR Cluj, după meciul cu Sepsi

Andrea Mandorlini / Profimedia

Andrea Mandorlini şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Sepsi. Tehnicianul italian a răbufnit când a fost întrebat de viitorul său pe banca clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi și CFR Cluj s-a încheiat c scorul de 2-1. Meciul în care ardelenii au fost întorși de echipa patronată de Laszlo Dioszegi a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrea Mandorlini şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Sepsi

La finalul partidei, tehnicianul de la CFR Cluj s-a declarat nemulțumit de rezultat, având în vedere faptul că elevii săi s-au aflat, pentru o parte bună a duelului, la conducerea partidei. A vorbit și despre o posibilă demisie, având în vedere faptul că echipa pe care o pregătește nu a mai câștigat niciun meci din luna octombrie.

„Este greu de explicat, e greu de vorbit după acest meci. Am avut şansa de a face 2-0. Am suferit puţin, am condus cu 1-0, dar am făcut două greşeli şi am pierdut. Trebuie să ne îmbunătăţim compartimentul ofensiv pentru că golurile noastre sunt marcate de mijlocaşii centrali. 

Am făcut multe greşeli în atac când puteam face 2-0. Consider că sunt un antrenor inteligent. De ce să fiu demis? Cine spune că rezultatele au fost proaste? Tu? Acum suntem foarte dezamăgiţi de acest rezultat, dar contează foarte mult următorul meci cu U Cluj”, a spus Andrea Mandorlini, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1. Camora spune că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă la echipa sa. CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi şi a rămas la 8 puncte în spatele celor de la FCSB. La finalul partidei, Mario Camora cu greu şi-a putut găsi cuvinte, însă a folosit cuvinte dure despre situaţia echipei.

„Nu știu ce să zic. Am avut 3-4 șanse să facem 2-0, meciul ar fi fost gata. Am luat gol, echipa a căzut din punct de vedere psihic. A fost un moment greu pentru noi. Rezultate atât de slabe nu am mai avut niciodată. Cred că nici în somn nu am prins aşa ceva. Distanţa e mare, sper să recuperăm până la final. Dar trebuie să facem mai mult, să dăm mai multe goluri. Plecăm din nou cu o înfrângere, dar aşa nu se mai poate. Nici nu mai ştiu de ce să vă spun, sunt foarte supărat. Nimic nu mai merge„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

La rândul său, Panagiotis Tachtsidis a spus că este greu să se gândească la titlu în această situaţie.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o problemă, este destul de departe titlul. Nu cred că va fi simplu pentru nimeni pentru că echipe importante pierd puncte cu echipe mici. Putem fi supăraţi că nu am înscris al doilea gol ca să câştigăm. Primim prea uşor goluiri. Nu putem să ne prezentăm aşa dacă vrem să ne luptăm pentru titlu. Multe echipe mici fac surprize, dar acum campionatul e mai echilibrat. Vedem ce se va întâmpla, dacă ei au 8 puncte„, a spus Panagiotis Tachtsidis la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și