Închide meniul

Andrei Nicolescu a rupt tăcerea şi a anunţat cum l-a descoperit pe Zeljko Kopic: „Am avut trei surse”

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 16:37

Reclamă
Andrei Nicolescu a rupt tăcerea şi a anunţat cum l-a descoperit pe Zeljko Kopic: „Am avut trei surse

Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Andrei Nicolescu a rupt tăcerea şi a anunţat cum l-a descoperit pe Zeljko Kopic. Administratorul special al celor de la Dinamo l-a contrazis pe Florin Prunea, cel care a declarat că Zeljko Kopic a fost adus de un sponsor al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După câteva luni pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare, aducerea lui Kopic pare să fie un succes pentru „câini”, înainte de startul în play-out.

Andrei Nicolescu a rupt tăcerea şi a anunţat cum l-a descoperit pe Zeljko Kopic: „Are un bun simţ pe care rar l-am văzut în România”

Nicolescu a recunoscut că a primit din trei surse diferite propunerea pentru croatul de 46 de ani, iar încă de la prima conversaţie cu Kopic, lucrurile s-au legat:

„După primele două etape toată lumea a sărit pe mine (n.r. pentru aducerea lui Zeljko Kopic). Mi s-a reproșat de unde l-am „pescuit”. Am avut din trei surse propunerea pentru el: un impresar, un apropiat al clubului și un sponsor. Am început să ne uităm pe opțiuni și am avut o discuție, l-am sunat și de acolo s-au legat lucrurile, nu-l cunoșteam înainte.

Cred că nu am realizat mare lucru deocamdată, am redat speranța și demnitatea, dar drumul este încă greu și trebuie să fim foarte atenți, să continuăm să exprimăm același joc. Are un bun simț pe care rar l-am văzut în România (n.r. Kopic). Chiar își dorește să realizeze ceva notabil aici”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out. Oficialii LPF au anunţat când se vor disputa meciurile „de foc” FCSB – Sepsi, Rapid – Farul şi Hermannstadt – Dinamo.

Startul se dă vineri, atunci când U Cluj dă piept cu ultima clasată din play-out, FC Botoşani. După, Rapid are derby în Giuleşti cu Farul lui Gică Hagi.

Sâmbătă va avea loc derby-ul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. FCSB joacă duminică pe Arena Naţionaţională şi vrea să facă uitată umilinţa cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Programul partidelor care se vor disputa în acest week-end, în prima etapă din play-off şi play-out în Superliga:

Vineri, 15 martie

  • Ora 17.30 Universitatea Cluj – FC Botoşani
  • Ora 20.30 FC Rapid 1923 – Farul Constanţa

Sâmbătă, 16 martie

  • Ora 17.00 Oţelul Galaţi – Politehnica Iaşi
  • Ora 20.00 CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova

Duminică, 17 martie

  • Ora 18.45 FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti
  • Ora 21.00 FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Luni, 18 martie

  • Ora 17.30 UTA Arad – FC Voluntari
  • Ora 20.30 Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
Vezi toate știrile
Citește și