Închide meniul

Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali: „S-a opus MM”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 decembrie 2023, 16:25

Reclamă
Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali: „S-a opus MM

Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB, Dan Alexa, a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali. Din informaţiile pe care le are, Mihai Stoica s-ar fi opus numirii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel cunoscut drept „Chirurgul”, din perioada în care era jucător şi nu se ferea de contactele dure, spune că nu îi poartă pică lui Mihai Stoica. Dan Alexa este în prezent liber de contract, după ce s-a despărţit de FC Botoşani.

Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali: „S-a opus MM”

Nu am avut contractul pe masă. E prea mult spus. Am avut discuții foarte serioase, chiar m-am gândit să accept. Mie mi-a plăcut ce am discutat. Am vorbit, dânsul a vrut să mă cunoască, am discutat foarte mult, i-a plăcut foarte mult de mine. În acel moment, din ce am înțeles, s-a opus MM Stoica.

Cam asta a fost. Aș fi acceptat să vin, mi-a plăcut foarte mult discuția cu Gigi, cum a dus discuția, cum a pus problema. Îți spun ceva. Este foarte greu să-l schimbe cineva pe Gigi Becali. Trebuie să fii nebun să crezi asta. Edi Iordănescu a avut contract clar… Eu nu îi port ranchiună lui MM”, a spus Dan Alexa pentru „Un Podcast„.

Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu i-ar fi dezvăluit echipa de start: „Afirmații iresponsabile”

Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCU Craiova a menționat faptul că latifundiarul din Pipera nu i-a dezvăluit echipa de start a formației sale.

Reclamă

Gigi Becali a spus, după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României, că i-a transmis lui Adrian Mititelu echipa de start a FCSB-ului, pentru ca oltenii să câștige meciul. Acum, patronul oltenilor a dezvăluit și care este varianta sa. FCSB a fost învinsă, în cadrul partidei respective, de FCU Craiova, cu scorul de 0-2.

După declarațiile lui Gigi Becali, patronul oltenilor a postat un mesaj amplu pe pagina personală de Facebook, în care a explicat faptul că Gigi Becali nu i-a spus cu ce jucători va începe partida Elias Charalambous. De asemenea, Adrian Mititelu a spus și motivele pentru care orice persoană care urmărește fotbalul românesc ar fi știut formula de start a vicecampioanei, pentru meciul de Cupă.

”Afirmații iresponsabile!

Reclamă 4 / 0/3

 Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine își desfășoară activitatea în fotbalul românesc, chiar și o mare parte din suporteri întrezăreau cel puțin 9 – 10 din jucătorii ce urmau să înceapă meciul de aseară.

Costantino a anticipat echipa FCSB”

Deoarece:

1) Compagno nu joacă împotriva FCU.

2) Coman suspendat.

3) Olaru în toate meciurile din Cupă a început meciul că rezervă.

4) Contextul în care FCSB dispută un meci foarte important în economia câștigării campionatului, duminică în deplasare la CFR.

5) Convingerea clară, fără echivoc, că poate învinge FCU și fără jucătorii mai sus enumerați.

Reclamă

6) Costantino a anticipat echipa FCSB încă de luni, singura neconcordanță a fost poziția lui Băluță în teren”, a scris Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

FCSB a fost învinsă cu 2-0 de FCU Craiova şi a părăsit Cupa României

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3 au fost ultimele meciuri din grupele Cupei României. Cele două meciuri au contat pentru ultima etapă a Grupei C din Cupa României.

După aceste rezultate, FCU Craiova și Oțelul Galați s-au calificat în sferturile Cupei. Dinamo a avut o ocazie importantă de a întoarce soarta meciului, în prelungiri, dar Gregorio a ratat o lovitură liberă importantă. Astfel, echipele eliminate din competiție au fost FCSB și Dinamo.

Dinamo a fost condusă cu 3-1, dar a revenit şi era cât pe ce să se califice în sferturile Cupei României, mai ales că gălăţenii au jucat în 10 din minutul 90.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
Vezi toate știrile
Citește și